Ирина Карабаджак: Мъжете в Молдова са по-големи кавалери от българите

Ирина Карабаджак: Мъжете в Молдова са по-големи кавалери от българите

jenite.bg

A A+ A++ A

Баджак... Карабаджак... Тази реплика бе една от емблематичните за втория сезон на "Ергенът". Но още по-емблематична бе Ирина Карабаджак, която плени публиката със своя остър език, но и сексапилно излъчване. Докато едни я обожаваха, други я критикуваха, но истината е, че тя е една от участничките, които ще бъдат помнени дълго след предаването.

Спрягана за победителка в началото, до оставането и до топ 5 в най-романтичното риалити, Ирина ни беше на гости, за да си поговорим за участието ѝ в "Ергенът" и опитът и с мъжете и любовта.

"Сякаш съм се заградила с щит, заради предишните ми несполучливи отношения и сега и е страх да се отворя пред някого, да се почувствам жена. С всичко се справям сама, но смятам, че е време да се отпусна и да отворя кастинг", сподели Ирина за отношенията си с мъжете.

Тя допълни още, че търси мъж с чувство за хумор, тъй като за нея е недопустимо да живее със сухар. Мъжът трябва да допълва жената, да има мечти, но и да бъде дисциплиниран, за да бъде в крак с нейната страст към тренирането. Намаше как обаче, да не я попитаме с какво мъжете в Молдова се различават от българските мъже...

"Аз забелязах, че там мъжете заговарят жените на улицата, правят им комплименти. Осъзнават, че са ловци и трябва да спечелят една жена чрез жестове и щедрост. По-големи кавалери са от българите", обяснява тя.

Но все пак има шанс и за нашите момчета. Според Ирина те просто трябва да обърнат по-специално внимание на женската психология и да разберат от какво се нуждае една жена. Ключово е да се научат да слушат и да не изискват твърде много, без да имат какво да дадат.

Какво ни разказа Ирина за участието си в "Ергенът"? Защо първите дни са били окови за нея и какво е научила за себе си? Вижте във видеото по-долу:

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай