Валерия зарязала Ергена ли? Изгледа големия му концерт в Пловдив от първия ред

Валерия зарязала Ергена ли? Изгледа големия му концерт в Пловдив от първия ред

бТВ

A A+ A++ A

Победителката от "Ергенът" Валерия изгледа от първия ред големия концерт в Пловдив на своя любим Евгени. Така двойката разби на пух и прах слуховете, че двамата не са заедно.

Това беше първият концерт на пианиста след шоуто. Той се състоя в Античния театър в родния му град.

На първия ред във ВИП зоната стои неговата избраница Валерия, предаде "24 часа". Тя пристигна 20 минути преди старта на концерта, като излезе зад кулисите, а публиката я поздрави. Това обаче предизвика дълга опашка от желаещи да се снимат с нея, предимно деца, гледали шоуто по Би Ти Ви. Тя се появи с елегантна черна рокля и на висок ток. Преди да пристигне, хора в публиката се питаха дали ще дойде с кучето си. В крайна сметка тя дойде сама, а не в компанията на четириного. Точно на старта на концерта до нея седна Ваня Щерева.

Пам, Боряна и Райя, които се бориха за сърцето на Евгени, също бяха забелязани – те седяха на втория ред в публиката.

"Специално място, специален град, специални хора и публика, дори отвъд трибуните", каза Евгени след първото изсвирено произведение.

Концертът започна с класика, последва и филмова музика. А Евгени прикани публиката да пее и танцува.

Второто парче бе от филма "Untouchables", с което поздрави Пам, Боряна и Райя. А със следващото, което бе от друг френски филм - "Амели", той се обърна към годеницата си.

#"Ергенът" 2 #Евгени Генчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай