Депутатите събраха кворум, Радостин Василев предложи да гледат имунитета на Борисов

Депутатите събраха кворум, Радостин Василев предложи да гледат имунитета на Борисов

Фейсбук/Радостин Василев

A A+ A++ A

Народните представители събраха кворум, приеха програмата си за тази седмица и последва критика от страна на независимия депутат Радостин Василев. Той настоя да се разгледа искането за имунитет на лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов и попита защо тази точка липсва от дневния ред.

"Разглеждайки днешната програма и виждайки дори точка за всемирния пощенски съюз в мен възникват два въпроса. Единият е, че в ДПС има желание Пеевски да започне бързо с конституционната реформа. Явно новият парламент ще достигне нови висини в своето развитие. Къде е точката в дневния ред за имунитета на Борисов. Всички знаем, че главният прокурор е депозирал в НС искане за сваляне на неговия имунитет", каза той и призова председателя на НС Росен Желязков да припознае тази точка и да я включи в дневния ред.

Депутатите започват дебатите по Проекта на решение за прекратяване на Споразумение между правителството на Република България и правителството на САЩ за сътрудничество в областта на отбраната, внесен от Костадин Костадинов група народни представители.

#Радостин Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »