Щерката на Ванко 1 бясна на Джизъса!

Щерката на Ванко 1 бясна на Джизъса!

Ивана с татко си Ванко 1. Снимка: Инстаграм

A A+ A++ A

Само преди дни Благой Георгиев се изправи пред цяла България и обяви в ефир, че обича дъщерята на приятеля си Ванко 1. Джизъса обаче заяви на Гала, че още не е напълно щастлив, защото Ивана Главчева трябвало първо да отвърне на чувствата му.

Е, тя отвърна. И го направи по категоричен начин. Мацката, която визуално много напомня на бившата съпруга на Георгиев - Полина Спасова, показа, че ментално е на съвсем различно ниво. Дъщерята на Ванко 1 не само не смята да отговаря на никакви чувства, но и лично е помолила Благой повече да не намесва името ѝ и да не го поставя до своето, особено пред медиите. Това разкриха близки до рапъра източници, предава "Флагман".

"Ивана е бясна. Бясна е, че всички я говорят и обсъждат като поредната тъпачка, която Джизъса ще чукне и зареже, а тя дори няма мераци към него. Ако другите му жени са били долу-горе наивни или златотърсачки, то тя си е с парите и възможностите на тате, така че не ѝ е нужен Блажко за издръжка. А и познава доста мъже от неговия типаж, за да ѝ е ясен от самото начало", коментират източниците.

Ивана твърдо заявила на Георгиев, че могат да бъдат само приятели и нищо повече.


#Благо Джизъса #Ивана Главчева #Ванко 1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай