Меркурий в Близнаци: Благоприятен период, ето какво да очакваме

Меркурий в Близнаци:  Благоприятен период, ето какво да очакваме

Pixabay

A A+ A++ A

Меркурий преминава в Близнаци от 11 юни и ще остане там до 26 юни.

Този период се счита за благоприятен в сферата на финансите и комуникацията, тъй като по това време Меркурий ще бъде в най-силната си позиция. Специалистите на изданието DailyHoro.ru обясняват как ще ни помогне тази планета, пише Една.бг.

Ето какво да очакваме през този период.

Подобряване на паметта и вниманието

Меркурий е пряко свързан с човешката памет. Повечето от нас ще получат огромен тласък в продуктивността при дейности, които изискват добра памет. Меркурий ще ни позволи да се подготвим по-ефективно за изпити, интервюта и всякакви други занимания, които изискват внимание.

Това ще бъде и най-добрият момент да опитате да научите нещо ново. Може спокойно да се запишете на курсове за професионално развитие. Четете повече книги, гледайте видеоклипове с инструкции и не се страхувайте да приемате съвети от други хора.

По-бързо взимане на решения

Меркурий ще повлияе положително на мисленето. Скоростта на мислите ще бъде толкова висока, че ще можете да взимате обичайни решения многократно по-бързо. Ако изведнъж пред вас се появи някаква трудна задача, ще ви бъде много по-лесно да се справите с нея. Меркурий ще направи решенията ви ефективни и бързи. Това е важно не само за тези, които се занимават с интелектуална сфера, но и за всички като цяло.

Подобряване на отношенията с околните

Меркурий е планетата на комуникацията, затова ако искате да подобрите отношенията с близките си, в периода от 11 до 26 юни ще може да направите това възможно най-бързо. Достатъчно е просто да казвате истината и да предложите свои собствени методи за решаване на проблемни ситуации. Има голяма вероятност да бъдете чути и разбрани. Общителните хора ще бъдат привлечени един към друг.

Тези две седмици и половина, през които Меркурий се намира в Близнаци, ще бъдат изключително полезни за хората, желаещи да установят комуникация с колеги, да завържат нови запознанства в професионалната и любовната сфера. Що се отнася до втората, много е важно да запомните, че Венера също е в доста добра позиция в момента, така че трябва да предприемете стъпки в тази посока.

Успех в пътуванията

Меркурий обича хората да пътуват. Ако в периода 11-26 юни планирате нещо такова, тогава знайте, че няма по-добър момент според астролозите. Новите места ще станат източник на положителна енергия и късмет. Не са изключени запознанства по пътя, както и на нова дестинация.

Основните съвети за този период са да не прекарвате много време в самота и да не седите вкъщи – опитайте се да потърсите нещо ново в живота си. В близко бъдеще свежите ви хобита може да станат източник на доходи или на още повече вдъхновение. Обичайте това, което правите и ценете времето си, защото тези две седмици ще минат достатъчно бързо – Меркурий често изкривява възприятието за време.

#Меркурий #близнаци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"