Никога не мийте пода в тези дни! На бедност е!

Никога не мийте пода в тези дни! На бедност е!

Pixabay

A A+ A++ A

Поддържайки дома си чист, може не само да се грижите за уюта вкъщи, но и се смята, че може да избегнете финансови проблеми. Експерти в областта на биоенергията споделят знанията си и разказват пред изданието DailyHoro.ru кои дни не са подходящи за мокро почистване.

Измиването на подовете може лесно да се превърне в ритуал, който ще ви помогне да донесете благополучие в своя дом. Експертите на DailyHoro.ru препоръчват да добавите малко сол към водата или да запарите няколко монети предварително. Тази практика ще ви помогне да се предпазите от негативизъм и бедност.

Също така е важно да изберете в кои дни да се отървете от мръсотията. Проверете в галерията кои дни е препоръчително да избягвате мокрото почистване на пода у дома, пише Една.бг.

Понеделник

Миенето на подове в понеделник влияе негативно на енергията на къщата. Експерти по биоенергия препоръчват да не правите мокро почистване в този ден, за да избегнете изтичане на финанси и да не измивате щастието.

Петък

Миенето на подове в петък не е желателно поради голямата вероятност да попаднете във финансова дупка. Смята се, че мокрото почистване на този ден от седмицата отнема от женската енергия, отблъсква любовта и щастието.

В допълнение, тежките натоварвания и особено извършването на нелюбими дейности могат да влошат настроението и благосъстоянието.

Неделя

Последният ден от седмицата се смята за време за почивка и духовно развитие. В неделя се опитайте да не чистите изобщо, за да не отблъснете късмета и да не изразходватe сила преди началото на седмицата.

За да не изпитвате проблеми с парите, през седмия ден от седмицата може да отделите внимание за привличане на финансово изобилие. Някои хора правят амулети и талисмани, които могат да съживят финансите и да предпазят от всякаква негативност.




#чистене

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"