Азис се забавлява! Спретна си мокро парти с две яки момчета (СНИМКИ)

Азис се забавлява! Спретна си мокро парти с две яки момчета (СНИМКИ)

Инстаграм

A A+ A++ A

Краля на фолка Азис отново накара всички да говорят за него. Гласовитият изпълнител хвърли всички с ступор, след като показа не един, а двама нови мъже, с които си спретнали мокра тройка, пише varna24.bg.

Изпълнителят на "Мотел" побърза да се похвали в социалните мрежи как се забавлява с двама мачовци. Новите мъже до Азис са напомпани и отговарят напълно на неговия идеал за интимен партньор.

"Бебета мечета" е написал той под кадрите и не дава никакви повече пояснения. Но в хаштаговете виждаме, че е добавил "най-добри приятели", но пък това не изключва един от въпросните двама господа да е новото му гадже.

Едното момче от снимките с Азис се казва Валентин Йосифов - целият с татуировки и мускули, по каквито мъже от години си пада топ изпълнителят. Другото момче е също с татуировки и е вдигнало на раменете си певеца.

Тримата се забавляват на частен басейн и ако съдим по снимките партито е било забавно и даже не можем да си представим как е завършило. Запознати сме с купоните на Азис със здрави мъже, които често приключват в спалнята. Дали и този път е било така, ще чакаме самият певец да се похвали.

#Азис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници