Дани Алвеш с нови показания за изнасилването: Тя ме целуна и ми свали панталона

Дани Алвеш с нови показания за изнасилването: Тя ме целуна и ми свали панталона
A A+ A++ A

Футболистът Дани Алвеш даде нови показания по делото за изнасилване. Думите му са цитирани от испанския вестник "Marca".

"Когато влязохме в тоалетната, бяхме един срещу друг. Да, тя ме целуна и започна да ми сваля панталоните. Нищо не се е случило, което да не сме искали. Винаги съм се отнасял към нея с голямо уважение", каза Алвеш цитиран от "Труд". Най-титулуваният футболист в света подчерта, че на два пъти е попитал момичето дали й харесва случващото се, тя е отговорила положително и не се е съпротивлявала.

По-рано Алвеш призна за сексуална връзка с предполагаемата жертва. В същото време лекарите потвърдиха, че момичето има наранявания, показващи съпротива.

Спортистът беше арестуван на 20 януари. Според предполагаемата жертва на 30 декември 2022 г. в един от нощните клубове в Барселона футболист я заключил в тоалетна, където я набил и изнасилил. 40-годишният спортист е заплашен от 4 до 12 години затвор.

Алвеш стана шампион на Франция, Италия и Испания и спечели националните купи на тези страни. Като част от бразилския национален отбор защитникът спечели Олимпийските игри и Световното първенство за младежи, а също така спечели Копа Америка и Купата на конфедерациите по два пъти.

#изнасилване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници