Синът на Ирен Онтева и покойния Ицо 100-те манекенки подкара Мерцедес за 500 бона

Синът на Ирен Онтева и покойния Ицо 100-те манекенки подкара Мерцедес за 500 бона
A A+ A++ A

Звездният наследник на топмоделката от близкото минало Ирен Онтева и покойния бизнесмен Христо Сираков, наричан Ицо 100-те манекенки – Кристиян, подкара автомобил за близо половин милион лева. Момчето, което на 3 юни тази година навърши пълнолетие, е заложило на любимата си марка „Мерцедес“, а кадри, демонстриращи високия стандарт на живот, който води, се появиха в социалните мрежи.

В инстаграм синът на най-известния столичен бохем публикува фото, на което колата му в сив металик е паркирана близо до друго мощно возило, собственост на негов приятел. От качената снимка под формата на история се забелязва и морско пристанище на заден фон.

Самият Кристиян обаче не разкрива точната дестинация, пише „Галерия“. От месеци насам той и майка му Ирен живеят между България и Сен Тропе. Една от последните снимки на блондинката издава, че част от ежедневието им зад граница прекарват с разходки край Ривиерата или във фитнес залата.

Любопитна подробност е, че от малкото момче, което неотдавна беше под светлините на прожекторите няма и следа. Кристиян е възмъжал, висок и строен, той позира само и единствено до майка си.

Впечатление прави и изборът му на дрехи – всичките от последните колекции на световноизвестни марки.

Дори екипите му за спорт са с лотото на „Диор“ – подробност, която любопитните очи не пропускат. Въпреки че в профилите, които мачото поддържа, няма достатъчно информация, но наличната издава, че обича нощните заведения и забавленията до късно. Повечето от клубовете, които харесва, са посещавани от редица ВИП имена. За някои дори е необходима ранна резервация, но това далеч не притеснява Кристиян, който заради баща си е уважаван гост.

#Христо Сираков #Ирен Онтева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници