Убиха кучето на Мая Манолова (СНИМКИ)

Убиха кучето на Мая Манолова (СНИМКИ)

Стоп кадър/Евроком

A A+ A++ A

Бившият омбудсман и депутат Мая Манолова загуби любимото си куче Арчи. Но не от естествена смърт, а заради душманин, който трови наред четириногите в пернишкото село Рударци. "Арчи го няма вече. Отровен е. Също както и другите кучета и котки от улицата на село. Този изрод е хвърлял отрова в дворовете на къщите ни! Подадохме жалби в полицията", гневно написа в социалните мрежи Манолова. По думите й в момента се преглеждат всички записи от камерите в селото и е категорична, че убиецът ще си понесе последствията, пише България Днес.



В коментарите си хората настояват Манолова да използва позициите си в политиката и да съдейства да се промени законодателството, за да може извършителите на подобни жестокости да си плащат за деянията. Съмненията на всички пострадали са, че става въпрос за човек от селото. И всички са амбицирани да го намерят.

"Установихме 5 отровени кучета и няколко котки. Жителите на Рударци са шокирани и много разстроени но съм обещал, че ще намерим злосторника. Правим всичко възможно, за да го открием", сподели кметът на селото Богдан Богданов. По думите му отровата, пръсната по улиците, има розов цвят и призовава хората да внимават, защото последствията от нея са необратими.

Ако някой отрови кучето ви, е много важно да му осигурите първа помощ, тъй като отровата започва да засяга една система на тялото след друга. Именно затова е важно да се прочисти организмът на животното, за да се извадят токсичните вещества. Необходимо е да се провокира повръщане при кучето, като може да направите това с помощта на топъл разтвор от сол (1 супена лъжица на чаша вода) или водороден пероксид (един към един).


#Мая Манолова #убито куче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници