Костадинов и Ивайло Мирчев си спретнаха скандал във Фейсбук заради Дебора от Стара Загора и убийството в Цалапица

Костадинов и Ивайло Мирчев си спретнаха скандал във Фейсбук заради Дебора от Стара Загора и убийството в Цалапица

фейсбук

A A+ A++ A

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ си размениха повече от остри реплики в социалната мрежа. Причината за виртуалния скандал стана позиция на Костадинов, според която се цели да бъде потулено убийството на Димитър Малинов в Цалапица за сметка на случая с нарязаното момиче в Стара Загора, допълват от novini.bg.
Ето и позицията на Костадинов:
След като на протестите в понеделник вечер масово се викаше "оставка" на правителството, вчера и днес протести няма. Този път планът на посолството и техните изпълнители от ППДБ не сработи, даже се случи точно обратното - за пореден път се доказа верността на поговорката, че който копае гроб другиму, сам пада в него.
Изключително мерзко, подло, гнусно и гадно беше използването на престъплението в Стара Загора от страна на американските неофашисти от ППДБ за политически цели, които по още по-долен и античовешки начин напълно скриха убийството на 24 годишния младеж в Цалапица. В понеделник ще имаме много да говорим в парламента. След като всички сме съгласни, че трябва да има по-строги наказания за престъпниците, е редно да се замислим по въпроса за връщане на най-строгото наказание за тежките престъпления. Сещате за какво говоря - за смъртното наказание. Още повече, че в родината-майка на българските управляващи, САЩ, то се прилага без прекъсване вече повече от 240 години.

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ не му остана длъжен и му отговори- пак в социалната мрежа.

"Не знам защо г-н Копейкин смята, че зад всяко несъгласие с неговата партия стоим ние, а зад нас - “вездесъщото” американско посолство.
Както се казва във вицовете: Г-н Копейкин, а американското посолство сега с нас в стаята ли е?
Не знам и защо е такава изненада, че освен нас, има и други несъгласни България да се превръща в арена на омраза и мракобесие. Има и други, които не са съгласни с подмяната на патриотизма с путинофилия.
Няма нищо патриотично в това да намираш врагове навсякъде.
Няма нищо патриотично в конспиративните теории.
Няма нищо патриотично в това да наричаш български интелектуалци “паплач”.
Няма нищо патриотично в това да обявиш автентичния граждански протест за инсценировка и да омаловажиш желанието на хората за справедливост.
Няма нищо патриотично, в това да плашиш хората, че някой “идва за тях”. Никой не “идва” за “Възраждане” и техните симпатизанти, само те идват да заплашват хора по кината и баровете…
Няма нищо патриотично в омразата. Да се определяш през омразата си не е патриотизъм. Родолюбието не изисква да мразиш другия, за да обичаш своите.
Скъпи съграждани, ако някой непрекъснато ви насъсква срещу други българи, помислете дали наистина има нужда от съмишленици, или просто ви използва за своя някаква изгода".

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници