Мним импресарио обещава на кръчми Преслава, Софи Маринова и Тони Стораро, взима капаро и дим да го няма

Мним импресарио обещава на кръчми Преслава, Софи Маринова и Тони Стораро, взима капаро и дим да го няма
A A+ A++ A

Импресарио прави пачки на гръба на известни родни изпълнители, а най-потърпевша е Софи Маринова. Оказва се, че той обикалял заведения, нощни клубове и кръчми, за да обещае, че може да докара Софи Маринова, Тони Стораро и Преслава за невероятно ниски цени - колкото за квартални певачки.

Единственото, което искал било капаро от няколко хиляди лева. Мнозина му се вързали, платили капарото и след това загубили връзка с т.нар. импресарио. Схемата се разплела, след като един от опарените ресторантьори се обадил лично на Софи Маринова.

Тя от своя страна е подала сигнал в полицията и лицето е задържано. Tревогите напоследък не напускат Софи Маринова. Преди дни бившият й отново бе задържан от полицията. Той заплаши, че ще заколи свои съгражданин.

Двамата се скарали за пари. Полицията бързо задържала палавия Гринго.

„Да изгние в затвора дано, там му е мястото“-коментира преди дни разпалено Софи. Тя твърди, че няма никакви намерения да се събира отново с него и всичко е приключило. Софи Маринова се труди усърдно през лятото. Решила е да съчетае полезното с приятното и е отседнала на морето, където вечер се раздава по морските заведения и забавлява публиката. Говори се, че ще докопа солидна сума от това си начинание.

#измама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници