Магическа техника за желания в новолуние

Магическа техника за желания в новолуние

pixabay

A A+ A++ A

Магическа техника за желания в новолуние (първия лунен ден).

Затворете очи и нарисувайте във въображението си картина, свързана с вашите желания и мечти. Колкото по-подробни са изображенията, толкова по-бързо ще ви доближат до изпълнението на събитието.

Например, мечтаете за нова кола. Мислено визуализирайте как влизате в авто-къща. Към вас се приближава продавач-асистент. Ризата му е бяла. Развежда ви и ви показва кола, отваряйки вратата на автомобила усещате миризмата на чисто новия кожен салон, кожата приятно скърца докосвайки я. Именно такива нюанси са много важни.

Важното е да осъзнаете, че събитието ВЕЧЕ се е случило. Не мислете за това като за възможност. Вече се е случило. Това е вашата реалност.

Така вие създавате своеобразна „рамка“ на желанието си, което ще започне да търси своя път за реализация, но няма да излиза от рамките. Енергията на Вселената ще циркулира около изградената представа и няма да е възможно да излезете извън границите на създадения умствен образ - постепенно желаното ще дойде в живота ви.

Не забравяйте, че човек има право самостоятелно да управлява своята съдба. Никой не може да му попречи да изгради живота си по желаната линия. Отдаването на случайни обстоятелства е неправилно решение. Необходимо е да вземете чук и пирони и постепенно - дъска по дъска, тухла по тухла да изградите храма на собствената си съдба.

Важното е, че първият лунен ден е специално създаден за създаване на астрални планове. „Владетелката на нощта“ ще ви придружава и помага на всеки етап. И стъпка по стъпка вашата мечта ще стане по-близка благодарение на мощната енергия на новородената Луна.

Мястото трябва да е тихо и почти безшумно. Подсигурете се никой да не ви безпокои.

Подгответе нова свещ предварително. Запалете фитила ѝ и я поставете близо до вас. Тихо се отпуснете, затворете очи. Мислите трябва да текат само в положителна посока.

Представете си в детайли всички предстоящи събития през новия лунен месец. Рисувайте образите като вече осъзнати и изживени моменти. Например, трябва да вземете диплома. Почувствайте, че вече имате хубави оценки в книжката си, държите дипломата в ръцете си. Или мечтата ви е да получите нова позиция на работа. В подробни нюанси почувствайте как седите на нов стол и подреждате важни документи и нещата си в чекмеджетата на ново бюро.

Когато процесът на визуализация приключи, пуснете изображението в космическото пространство. Направете го леко и свободно, без да губите любовта в сърцето си.

#новолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници