Месечният хороскоп на Тамара Глоба за септември

Месечният хороскоп на Тамара Глоба за септември

Рikist.com

A A+ A++ A

Астроложката Тамара Глоба е известна със своите точни хороскопи. А съветите й за предстоящия месец ще ви бъдат отлично ръководство за действие, за да постигнете целта си и да се радвате на успехи.

По думите на специалистката, септември ще продължи тенденциите за затъмнение от август и в сила ще влязат случаите и проблемите, започнали през последния отпускарски месец.

Септември ще бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на важни проблеми. Глоба препоръчва, ако е възможно, да се откажете от пътувания на дълги разстояния и полети около 6, 7, 13, 14 септември и в последната седмица на месеца. Това е време на големи аварии и нещастни случаи.

Всички проблеми, свързани с кариерата и финансите, възникнали през август, ще бъдат успешно разрешени през септември, казва Глоба. Финансовото състояние постепенно ще се подобрява.

В здравословен план астроложката съветва да опитате да се възстановите силите си. Обърнете повече внимание на това как се чувствате. Не си заслужава да излизате извън кожата си за дреболии.

Опитайте се да водите здравословен начин на живот, стойте далеч от конфликтите и не забравяйте да си почивате активно.

Ето какви изненади са подготвили Звездите на всеки един знак от Зодиака според прогнозата й:

Овен

През първата седмица на месеца ще почувствате изключителен прилив на сили. И само от вас зависи накъде да насочите тази положителна енергия. Глоба е убедена, че през този месец ще успеете значително да увеличите благосъстоянието си.

Телец

Още в първите дни на месеца ще започнат да ви мъчат малки, но чести проблеми. Всичко, което трябва да направите, е да се възползвате от някои неприятности. Краят на месеца обещава да ви благодари за проявеното търпение.

Близнаци

Ще се сблъскате с куп нерешени проблеми, с които трябва да се заемете веднага, за да ги доведете до логичния им край. Дори и не си и помисляйте да се захващате с нещо ново.

Ще ви радват само това, че без значение колко много проблеми са ви се струпали на главата, всичко ще се решава изненадващо лесно.

Рак

През септември за повечето Раците всичко ще е любов. Какъвто и край да обещава новата ви връзка, опитайте се да й се насладите възможно най-много.

Лъв

Звездите предупреждават Лъвовете да се въздържат от дълги пътувания. Първата половина на месеца определено няма да е вашето време. Но следващите две седмици обещават да бъдат много успешни за напредък в кариерата. Всичко, което трябва да направите, е в определен момент да си държите езика зад зъбите.

Дева

Една от причините за раздразнителното ви настроение през септември ще бъде празният портфейл. Не се поддавайте на провокации.

Прекарвайте повече време вкъщи, обръщайте внимание на близките си и до края на месеца ситуацията ще се изглади от само себе си.

Везни

Ще трябва сериозно да преразгледате отношението си към здравето. Ако опитате да се отървете от лошите си навици, има голяма вероятност това да приключи с успех.

Скорпион

Приемате думите на колегите и познатите прекалено присърце. Не трябва да сте толкова откровени. Ако се водите от този съвет, до края на месеца ще постигнете желаното уважение и авторитет.

Стрелец

През септември най-накрая трябва да решите какво да правите със семейните си проблеми. Не може да продължавате повече така! Каквото и решение да вземете, Звездите ще ви помогнат да създадете ново семейство или да запазите старо.

Самотните представители на знака могат да се надяват на нови запознанства с противоположния пол.

Козирог

Време е да смените работата си или да започнете собствен бизнес. Целият септември ще допринесе за успешното осъществяване на всяка, дори и най-смелата идея.

Не правете прибързани заключения по отношение на новия си партньор.

Водолей

През втората половина на месеца Водолеите ще могат да получат любов или пари. Най-важното нещо, което трябва да запомнят, е, че ако преследват и двата заека, няма да хванат нито един.

Риби

Ако се оставите да ви завладеят финансови проблеми, бъдете внимателни, защото може да ви бъде отказана помощ, дори и най-близките хора. Една кавга може да разруши отношенията ви завинаги, пише jenata.blitz.bg

#Тамара Глоба #месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници