Кошмарът в село Прилеп: Заклали тираджията с нож за прасета, след като го млатили до несвяст

Кошмарът в село Прилеп: Заклали тираджията с нож за прасета, след като го млатили до несвяст
A A+ A++ A

Шофьорът на тира, който премаза дете в сунгурларското село Прилеп, е убит по изключително жесток начин. Той е пребит брутално от тумба роми, прободен е с нож в крака и оставен да агонизира в кабината на товарния автомобил.

Припомняме, че във вчерашния следобед след възникнал тежък инцидент, довел до смъртта на 6-годишно дете, причинена след удар от камион "Скания", с варненска регистрация, се стига до линч от родственици на малчугана с водача на ТИР-а.

В резултат на това освен удари с юмруци, на мъжа е нанесена прободна рана в областта на прасеца на левия крак, като вследствие на последвалата кръвозагуба, водачът на товарния автомобил починал.

Полицията откри ножа, с който е бил убит 57-годишният шофьор, блъснал фатално 6-годишно дете.

Острието на хладното оръжие е 15-сантиметрово - за клане на прасета. То е нанесло голяма порезна рана в прасеца на шофьора, вследствие на което той е издъхнал от остра кръвозагуба.

Извършени са множество действия по разследването - оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели, освидетелстване на лица, изземване на сравнителни образци, ДНК и дактилоскопия и др. Установено е оръжието, с което е извършено престъплението.

Тялото на 57-годишния водач на товарния автомобил е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас.

Назначени са различни експертизи. По случая е образувано досъдебно производство.

#село Прилеп #тираджия #линчуване #линч #тумба роми #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници