Заслужава ли си да използвате видео редактор в YouTube

Заслужава ли си да използвате видео редактор в YouTube
A A+ A++ A

За да спечелите нарастващата ежедневна конкуренция в дигиталния свят, трябва да създадете съдържание, което печели. Създаването на такова съдържание с обикновена камера, без да се прецизира със страхотен редактор, е невъзможно. Ще видите милиони създатели на видеоклипове в YouTube да използват различни видео редактори за редактиране на своите видеоклипове. Следователно използването на видеоредактор за YouTube е задължително изискване за редактиране на вашите видеоклипове по професионален начин. Възниква обаче въпросът има ли някаква разлика или си струва да използвате видеоредактор на YouTube? Преди да получите отговора на този въпрос, нека първо научим защо да използвате видеоредактор на YouTube за вашите видеоклипове?

Защо да използвате видеоредактор на YouTube?

Използването на видео редактор в YouTube е от решаващо значение, за да направите вашите видеоклипове да се открояват от тълпата. Нека разгледаме два сценария, за да разберем по-добре това явление. В първия сценарий човек записва видеоклипове за своя YouTube канал от този мобилен телефон. След това той публикува видеоклиповете такива, каквито са, без да прави никакви специални редакции или корекции. Във втория сценарий вторият човек записва видеоклиповете в YouTube и след това използва страхотен редактор за видеоклиповете си. След като усъвършенства видеоклиповете си и коригира нестабилността, замъгляванията, изкривяванията, лошата визуализация и качеството, той публикува съдържанието си в YouTube.

Какво мислите, че видеоклиповете на кой човек в YouTube биха привлекли по-голям интерес и по-голяма ангажираност на хората? Очевидно човекът във втория сценарий ще създаде най-доброто съдържание за YouTube. В резултат на това той ще получи повече ползи чрез него под формата на по-голям трафик и по-голяма печалба/печалба от него. И така, тези два сценария ясно обясняват защо човек трябва да използва видеоредактор на YouTube, напр. видео стабилизатор.

Как си струва да използвате YouTube Video Editor?

След като вече знаете защо да използвате видеоредактор за създаване на печелившо съдържание, нека научим и как си заслужава. И така, използването на видеоредактор в YouTube си струва всички усилия по следните начини.

Първо, възхвалява цялостната красота на видеоклиповете. Тъй като се основава на изкуствен интелект, машинно обучение и жироскопични алгоритми, всички те се комбинират, за да гарантират резултати. Тези впечатляващи технологии заличават всички трептения, замъглявания, дефекти и изкривявания от видеоклиповете по магически начин.

Второ, тези технологии във видеоредактора на YouTube драстично ускоряват процеса на редактиране. Само с едно щракване можете впечатляващо да трансформирате вашите видеоклипове, за да ги изведете на следващото ниво на успех. Освен това спестява много време, усилия и пари, като използвате безплатен редактор.

В допълнение, използването на видеоредактор на YouTube също преоценява графиките и визуалните елементи на видеоклиповете. Те ги прецизират по по-добър начин и правят необходимите корекции. В резултат на това стабилизираните видеоклипове съдържат подобрена естетика чрез впечатляващо чувствителни визуализации и повишено качество на видеото.

Чрез извършването на такива трансформации видео стабилизатор или видео редактор доказва, че си струва да се използва за редактиране на видеоклипове. Искате ли да го изпробвате сами, за да видите, че наистина работи? Преминете към следващия раздел, за да научите стъпките за използване на този невероятен редактор.

Ръководство за потребителя на инструмента за стабилизиране на видео CapCut

Ето пълното, но най-краткото и опростено потребителско ръководство за използване на видео стабилизация за вашите видеоклипове.

Стъпка 1: Влезте

Отидете на уебсайта на CapCut и първо влезте в акаунта си. Ако сте тук за първи път и не можете да влезете поради липса на акаунт, нека създадем такъв. Ще отнеме само няколко секунди, за да създадете своя акаунт тук, тъй като процедурата е кратка и лесна. След като създадете своя акаунт и го потвърдите, влезте и дайте потребителско име на вашето работно пространство.

Стъпка 2: Качете видео

Отидете до Начална страница >Магически инструменти > AI видео стабилизация. Ще се отвори ново пространство, където можете да качите видеоклипа за стабилизиране. За новите потребители този редактор предлага и три примерни видеоклипа, за да тестват този редактор и да проверят умопомрачителните трансформации. Можете обаче да пропуснете тестването му и да качите оригиналния си видеоклип за трансформацията, която искате. Просто плъзнете видеоклипа от вашето устройство и го пуснете в този редактор.

Стъпка 3: Преглед на промените

Когато пуснете видеоклипа си в този редактор, той автоматично започва да го обработва и стабилизира. В този момент можете да видите промените, които този редактор е направил във вашето видео. Пуснете видеоклипа, който виждате сега на екрана си. Това е трансформираната версия на видеоклипа, но можете да го сравните и с оригинала, като използвате бутона за преглед. Използвайте го и прегледайте внимателно промените, докато не сте доволни от резултатите.

Стъпка 4: Експортирайте видеоклипа

Последната стъпка е да запазите този видеоклип обратно на вашето устройство, за да можете да го цените цял живот. За да направите това, отидете до бутона за експортиране, за да изберете и щракнете върху изтегляне. От вас зависи дали искате да споделите това видео и с други. В този момент можете също да се върнете към редакциите или да качите нов видеоклип, за да повторите стабилизирането и за него.

Заключение

След като прочетете тази статия, ще сте добре наясно защо трябва да използвате видео стабилизатор или видео редактор. Наистина си струва да използвате видео стабилизатор, за да редактирате вашите видеоклипове, тъй като той не само стабилизира, но изпълнява и други функции. Заедно със стабилизацията, той също подобрява визуалните ефекти на вашите видеоклипове, подобрява качеството и коригира всички изкривявания, дефекти и замъглявания. В резултат на това трансформираните видеоклипове изглеждат по-закачливи и повишават ангажираността на вашите видеоклипове за по-големи печалби.

#редактор #You Tube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници