Големият месечен хороскоп за октомври

Големият месечен хороскоп за октомври
A A+ A++ A

Овен

През октомври представителите на зодия Овен може да направят много грешки, така че трябва да бъдете много внимателни по всички въпроси. Освен това сюрпризи, могат да ви дебнат навсякъде.

Схватките на работа или у дома, могат да станат нещо обичайно. В същото време, за да излезете победители от тези противоречиви ситуации, трябва да се вслушвате повече в зова на вътрешния си глас.

Любов и семейство

Откажете се от ината, когато сте с любимите хора. В този случай ще може да установите топли отношения с тях, които вероятно са отслабнали напоследък. Не се притеснявайте да направите първата крачка, поемете инициативата, особено ако сте от тези, които са забравили своята естествена целенасоченост.

Необвързаните могат да срещнат своята половинка, тази дъждовна есен. За това дори няма да е необходимо да полагате някакви усилия - самата любов ще ви намери. Освен това ви очакват много приятни изненади - които ще ви бъдат дарени от съдбата за минали постижения. Не се отпускайте обаче и не мислете, че най-високите ви цели са постигнати. Този подход е изпълнен със силно напрежение в отношенията и допълнителни разходи.

Работа и финанси

Вашата кариера ще зависи единствено от вашето поведение, а не от разположението на съдбата. Може би отдавна сте искали да изпратите автобиографията си на водещи компании, но сте се страхували от отхвърляне или сте искали да започнете свой собствен бизнес. Сега обаче всички обстоятелства, ще помагат за вашето развитие. В същото време не трябва да се разстройвате и отказвате, ако нещо се обърка - по пътя към върха периодично ще се натъквате на препятствия, но ще може лесно да ги преодолеете.

До края на месеца може да се появят доста привлекателни перспективи, свързани с възможността за участие в някакъв вид партньорски проекти. Благодарение на това, ще може да компенсира предишните разходи и загуби. По това време спокойно може да подписвате договори и споразумения, да сключвате сделки. Обаче ще трябва да сте доста гъвкави и да заобикаляте острите ъгли в областта на междуличностните отношения.

Здраве

Тялото ви ще бъде подложено на стрес и някои вредни навици. Трябва да регулирате диетата си и да започнете да подготвяте организма си за зимата. За това най-подходящи са разходките на чист въздух и контрастният душ. В същото време трябва да включите вашите приятели и роднини в своите дейности - това може да ви сближи още повече, да направи близките ви наистина скъпи.

Не се претоварвайте. Разбира се, похвално е че работите, но може да причините значителна вреда на тялото си. Не забравяйте, че почивните дни трябва да си останат почивни, а краят на работния ден трябва да бъде време за добър отдих.

Телец

През октомври представителите на зодия Телец, трябва да прекарват повече време с любимите си хора. Може би в преследването на финансово благополучие сте забравили за ролята, която те са изиграли за вашия успех. Ето защо сега, максимално трябва да посветите свободното си време на отношенията в семейството.

Освен това не се фокусирайте върху постигането на една конкретна цел, набележете няколко обещаващи области за развитие и намерете най-добрият път към успеха.

Любов и семейство

Необвързаните трябва да помислят за житейските си приоритети. Може би все още сте сами, само защото не знаете как да се отпуснете и забавлявате. Трябва по-често да посещавате културни събития. Там определено ще намерите човек, който ще сподели вашите интереси и ще се превърне в идеален спътник в живота ви. В същото време не чакайте някой пръв да започне диалог – направете първата крачка, действате веднага и тогава до средата на месеца може да станете безкрайно щастлив човек.

Ще трябва да отделите време и на вашето семейство. Близките хора ще се надпреварват помежду си, да ви искат съвет. По това време, успешно може да насочите всичките си усилия за хармонизиране на отношеният у дома. Така във всеки труден момент, ще може да разчитате на помощ – нали за това е семейството.

Работа и финанси

Октомври ще бъде изключително благоприятно време за започване на собствен бизнес. Тук ще ви помогнат вашите приятели и роднини, които ще ви подкрепят при вземането на решение за тази важна стъпка. Не трябва обаче да действате експресивно и да изгаряте мостовете зад себе си, защото в случай, че нещо се обърка, винаги трябва да имате път за отстъпление.

Освен това се препоръчва внимателно да претегляте всяко свое действие и обмисляте посоката на вашето развитие. В този случай, ще може изгодно да инвестирате спестяванията си и да станете силни и независими. Мечтаете за финансов успех? През октомври ще имате много възможности, не пропускайте своя шанс!

Здраве

Натовареният график може да ви доведе до хронична умора и чести настинки. Така тялото ви показва, че е време да промените нещо в графика си. Благоприятни ще са заниманията със спорт. Те ще ви помогнат не само да нормализирате графика си на работа и почивка, но и ще подобрите физическото си състояние.

Може да се изненадате, но като увеличите физическото натоварване на организма, ще започнете по-добре и продуктивно да работите, ще имате повече време и много по-пълноценно ще си прекарвате времето.

Близнаци

През октомври представителите на зодия Близнаци, ще се насладят на спокоен живот, без никакви непредвидени събития. Всичко ще върви по предварително определен сценарий. В същото време както естествените положителни ситуации, така и малкото количество негативизъм, няма да могат да променят убеждението ви в успеха на всички дела, които сте започнали.

Ако предишните месеци сте работили за своята финансова стабилност, то през октомври може да берете първите плодове на своята далновидност. Време е за нови печеливши инвестиции, но трябва внимателно да подбирате проектите, за да увеличите като цяло шансовете си за успех.

Любов и семейство

По отношение на семейството, може да се раздразните от прекомерната опека, с която ще ви заобиколят близките хора. Преди обаче да им се разсърдите, помислете за мотивите им. Всички те желаят да сте щастливи, но за да постигнете впечатляващи резултати в личен и финансов план, трябва меко да им посочите, че сте независим човек, свободен сам да взема решения.

Не говорете грубо с близките си хора, това може много да ги нарани. Най-добре е да отстоявате правата си твърдо, но го правете по настоятелно мека форма. В този случай неразбирането и скрития гняв, ще останат в миналото и ще бъдат заменени от всеобхватно разбиране и безгранична любов. За необвързаните е по-добре сега да се съсредоточат върху работата и здравето, тъй като октомври не е най-благоприятният момент за намиране на сродна душа.

Работа и финанси

Този месец вашият бизнес нюх ще се разкрие напълно и ще бъде почти невъзможно да ви заблудят. Именно това качество, ще предразположи към вас бизнес партньори и шефове. С други думи, трудолюбивите ги очакват много обещаващи проекти през този период от годината. Ако сте от онези представители на знака, които са свикнали да чакат даровете на съдбата, то започнете да работите. Само по този начин ще имате стабилност в работата и отношенията.

В същото време е необходимо по-внимателно да следите съвместния бизнес и да се разпореждате с общия капитал. Защото има възможност за неуспешни проекти и начинания, както и за грешни изчисления. Но ако действате разумно и внимателно, тогава дори и в най-трудните условия ще успеете да запазите позициите си и да придобиете ценен опит.

Здраве

Трябва да добавите повече динамика в живота си. Може би напоследък това ви липсва. Още повече, че закаляването на тялото през сезона на настинките определено няма да ви навреди. Ако не може да си позволите да ходите всеки ден на фитнес, ходете повече пеша и отделете достатъчно внимание на съставянето на правилна диета. В този случай организма ви ще бъде пълен със сили за нови постижения.

Отказът от вредните навици е трудна, но необходима стъпка в пречистването на тялото. Сами няма да забележите как ще се почувствате отлично, ще спите по-добре и ще прекарвате повече време в движение, когато се откажете от всички зависимости. Сега е много популярен здравословният начин на живот - не се отказвайте от удоволствието да опитате върху себе си лечебния му ефект.

Рак

Началото на октомври за представителите на зодия Рак, ще бъде доста тревожно и безпокойно време. У дома или в семейството, може да се случат тревожни събития или неприятности на близките. Освен това през този дисхармоничен период някой от вас могат да загубят предишната си увереност и да се окажат в доста слаба позиция, поради крах на планове и несбъднати надежди.

Дори роднини и близки хора няма да могат да ви измъкнат от депресията, ако сами не го искате. Ако сега животът ви не върви по най-успешния път, това в никакъв случай не е причина да се затворите в себе си. На всяко събитие, което ви се случва, трябва да гледате оптимистично. Например, ако сте загубили работата си, това е причина да намерите друга, по високоплатена, ако има проблеми в отношенията придружени от скандали, тогава семейството ви скоро ще стане по-силно. Всичко е за добро!

Любов и семейство

В отношенията със семейството и приятелите трябва да бъдете по-оптимистични. В противен случай с тъжното си настроение рискувате да отблъснете всичките си приятели. Членовете на вашето семейство също може да се нуждаят от вашата подкрепа, за това ще е необходимо да загърбите тревогите и да се заемете с по-важните въпроси. Може да се наложи да уреждате финансови проблеми. Не се притеснявайте да отстоявате правата си, в противен случай може да съжалявате за скромността си след известно време.

В отношенията с вашата половинка всичко ще бъде двусмислено и трудно. Въпреки това до средата на месеца, нещата ще се подобрят и ще започне романтичен период. Необвързаните ги очакват много романтични запознанства и изненади. Вашият избраник сам ще поеме инициативата, но не е нужно да стоите настрана - покажете, че искате да бъдете заедно. Браковете, сключени по това време на годината, ще бъдат щастливи и дълготрайни.

Работа и финанси

За повечето представители на знака, започва много важен период, свързан с плащането на кармични дългове. Ето защо не трябва да отказвате да помагате на другите. Само така, ще може да премахнете поне част от натрупаната карма и да се справите със собствените си проблеми.

През втората половина на октомври може да възникнат търкания с началници в работата или в обществената дейност, някои ще трябва спешно да довършат започнати дела, както и да поемат допълнителни отговорности, част от работата на колеги. Всичко това ще помогне за укрепване на кариерните позиции и увеличаване на влиянието в екипа.

Здраве

На вашият организъм му е нужно спешно да започне да се храни правилно. Може би поради заетостта си ядете през цялото време в движение, предпочитате нездравословна храна или изобщо не се интересувате от здравето си. Ако незабавно не предприемате решителни действия, изоставяйки вредните навици, тогава настинките, обостряния на хронични заболявания и постоянна умора няма да закъснеят.

Стресът също е опасен за вас, не позволявайте на случващите се събития да внесат хаос в премерената ви рутина - лягайте си навреме и пийте успокоителни. Тогава есента ще ви донесе само положителни емоции.

Лъв

Представителите на зодия Лъв не трябва да се втурват в приключения, особено ако не са сигурни в резултата. В този случай, може да очаквате само разочарования. Трябва да сте изключително внимателни през този период – може навсякъде да ви дебнат опасности.

Те ще бъдат незначителни, но могат значително да повлияят на вашето психологическо състояние. По това време, ще се нуждаете от повече положителни емоции, които може да получите в семейния кръг.

Любов и семейство

Когато на душата ви е тежко, именно роднините са тези, които ще ви помогнат да се изправите отново на крака и да се отдалечите от преживяната загуба. Ако в отношенията ви с любимия човек е настъпила значителна криза, тогава простата комуникация ще ви помогне да я разрешите. Поговорете с партньора си и му кажете какво ви притеснява. На свой ред трябва да слушате любимия човек, без да прекъсвате, поставете се на негово място. Така ще може по-добре да разберете мотивите и действията му и мирът отново ще цари във вашият дом.

На близки хора и роднините също ще им липсва вашето внимание, така че смело прекарайте целия уикенд с тях. Помощта ви също няма да е излишна, особено ако имате възможност да я предоставите. Дори обикновен поздрав, допълнителна фраза или символичен подарък, могат да направят семейните отношения по-топли. Не се стеснявайте да изразявате чувствата си и да споделяте опит - в този случай ви очаква взаимно разбирателство. Само по този начин ще успеете да намерите място, където винаги да сте очаквани и приемани такива, каквито сте.

Работа и финанси

Ако имате цел да се изкачите по кариерната стълбица, тогава сега трябва да започнете да предприемате решителни действия - запишете се на курсове или проучете нова посока. Така може да станете още по-опитни във вашата област, да спечелите авторитет пред колегите и уважението на началниците. В бъдеще това отношение ще бъде отлична основа за вашето повишение.

Ето защо не трябва да пренебрегвате възможността всекидневно да се усъвършенствате. За някои този процес се свежда до четене на поредица от професионални книги, докато други ще стигнат по-далеч, като се запишат във висше учебно заведение. Само вие можете да изберете пътя на вашето развитие, основното е да не спирате.

Здраве

Ако ви безпокоят определени тревожни симптоми, тогава сега е моментът да започнете цялостен преглед на организма. Попитайте вашия лекар за начините, по които може да помогнете на тялото си да остане здраво според спецификата на вашата работа.

Като следвате стриктно препоръките, ще може да избегнете болести и да насочите цялата си енергия към самоусъвършенстване.

Дева

През октомври представителите на зодия Дева, трябва по-малко да помагат на другите и повече да мислят за своето благополучие. В противен случай всички ваши действия могат да се превърнат в разочарования и загуби. Освен това, не трябва да поемате излишна отговорност, особено за хора, с чиито действия нямате нищо общо.

Съсредоточете се върху постигането на собствените си цели и се опитайте да анализирате поведението си в дадена ситуация. Това ще ви помогне да не повтаряте същите грешки.

Любов и семейство

Необвързаните трябва по-често да посещават културни и социални събития. Тук може да срещнете своята любов, човек, с когото ще искате да изживеете остатъка от живота си. Тези представители на знака, които вече имат семейство, трябва да бъдат по-меки по отношение на своята половинка. Не се опитвайте да идеализирате отношенията, защото и самите вие не сте еталон за добро поведение и благополучие.

Трябва да изоставите прекомерния прагматизъм и скромност. Това ще ви помогне да станете по-уверени в себе си, да защитите своята гледна точка във всички семейни спорове, които възникват. Отношенията с колегите могат да бъдат обтегнати, но трябва да направите всичко, за да изгладите ситуацията, защото допълнителните конфликти няма да са от полза за никого.

Работа и финанси

През октомври може да получите неочаквани финансови печалби, които ще ви помогнат да започнете собствен бизнес или да решите всичките си материални затруднения. Това може да се дължи на връщане на дълг, който вече сте забравили, продажба на недвижим имот или собственост.

Освен това е възможно авансово плащане, което ще получат тези представители на знака, които усилено са работили по печеливши проекти. Благодарение на вашата инициативност и отговорност, може лесно да спечелите широка база от клиенти и да започнете своя бизнес с редица печеливши начинания. Не бъдете срамежливи да изразявате идеите си и се стремете към самоусъвършенстване. В този случай вашето материално благополучие, ще се подобри значително.

Здраве

Вашето здраве ще варира значително в зависимост от отношението ви към собственото тяло. Ако в студа и дъжда излизате с леко яке, тогава няма да може да избегнете настинките. В същото време благоразумните представители на знака, които са се погрижили предварително за своето здраве, няма да имат здравословни проблеми.

Трябва да се научите как по-добре да контролирате собственото си психологическо състояние. Стресът сега представлява особена опасност за вашето тяло. Ако успеете да контролирате емоциите си, тогава няма да се страхувате от непредвидени удари на съдбата.

Везни

За представителите на зодия Везни октомври обещава да бъде изпълнен с различни изненади и много пътувания. Този месец е важен и за осъзнаване на истинските ви желания и скритите мотиви за вашите действия. Опитайте се да бъдете честни със себе си и другите, тогава успехът няма да ви накара да чакате дълго.

Именно общуването с околните ще е приоритет през този месец за вас. Опитайте се да разкриете максимално качествата си в общуването с другите. Не подценявайте интуитивното познание, доверете се на вътрешния си глас, това ще ви помогне да избегнете фатални грешки и избор на грешен път.

Любов и семейство

Не се отдръпвайте от близките хора, дори да ви се струва, че те могат без вашата помощ, това не е съвсем вярно. Преди всичко за тях е важно усещането за вашето участие и подкрепа. За да демонстрирате интереса си към семейния живот, опитайте се да организирате почивка или да подготвите приятни изненади.

Струва си да анализирате от какво се нуждаят любимите хора, може би сред членовете на вашето семейство има такива, които отдавна се нуждаят от нещо, проявете интерес и участвайте в придобиването му, усилията ще бъдат оценени.

Работа и финанси

Този месец обещава да бъде знаков в кариерните въпроси, възможни са както големи успехи, така и сериозни разочарования, което ще ви помогне да осъзнаете своите слабости и причините, довели до такива последствия. Не забравяйте, че работата не е основното нещо в живота ви и не трябва да приемате всичко, което се случва присърце.

Октомври със сигурност ще завърши успешно, ще може да си направите равносметка и да се възползвате от уроците на живота. Този месец ще бъде добър откъм печалби за тези, занимаващи се с търговия и частен бизнес, очаква ви добър период за установяване на полезни контакти и сключване на изгодни договори.

Здраве

През октомври е възможно обостряне на хронични заболявания. Костната и сърдечната система, ще са особено изложени на риск. За да се предпазите от заболявания, опитайте се да избягвате стреса и разнообразете живота си с по-чести разходки на чист въздух, както и спазвайте дневен режим.

Също така си струва да започнете да се храните здравословно, правилно подбраната диета може да ви спести много проблеми. Трябва да си спомните за старите приятели и да се срещате по-често с тях. Общуването с хора, скъпи на сърцето ви, ще ви помогне да подобрите настроението си и ще ви вдъхнови за нови постижения.

Скорпион

През октомври представителите на зодия Скорпион трябва да бъдат по-внимателни от всякога. Особено много опасности ще ви дебнат по въпросите на финансите, сега не е най-благоприятното време за инвестиции. Пилеенето на пари не е нещо, което може да си позволите точно сега. Ето защо трябва внимателно да обмисляте всяка покупка, съобразявайки се със степента на нейната необходимост.

Като цяло първата половина на месеца, ще е много нестабилно време, когато енергийният ви потенциал ще претърпи обновяване, поради което много от вас ще почувстват остър недостиг както на физически сили, така и на психо-емоционални ресурси.

Любов и семейство

Необвързаните трябва да се пазят от мимолетни авантюри. Периода е такъв, че тези които изграждат отношенията си на личен интерес, може да се сблъскат с тежки последици. Важно е да разберете, че любовта трябва да се основава на доверие и искреност. Това е основата на силното семейство и взаимното разбирателство. През октомври ви очакват както нови приятни срещи, така и раздяли. Може да спрете да общувате с някои близки приятели. Това може да се дължи на преместването им в друга държава или други фактори, които сега изглеждат незначителни, но скоро може да прекъснат вашата връзка.

Семейството ще има остра нужда от вашето внимание. Възможни са няколко срещи с роднини, което ще ви помогне да изградите отношения с много хора. Такива връзки ще ви бъдат изключително полезни, така че не се отказвайте от запланираните мероприятия, дори ако това е вечеря в кръга на семейството ви. Трябва да се контролирате и да не вземате прибързани решения. В този случай, ще може да поддържате взаимно разбирателство и комфорт във всички отношения.

Работа и финанси

Отговорни и трудолюбиви, може да очаквате повишение, получаване на нова, много по-изгодна от финансова гледна точка работа. Но не се ласкайте, защото заедно с новата работа ще получите много проблеми и отговорности, изпълнението на които може да ви отнеме твърде много време.

Ако отдавна обмисляте стартирането на собствен бизнес и вече сте направили бизнес план, то октомври не е най-благоприятното време за неговата реализация. Въздържайте се от безразсъдство и необмислени действия. Може би началниците ще бъдат недоволни от вас с основателна причина. Поставете се на мястото на опонента си и ще разберете, че от негова гледна точка ситуацията изглежда съвсем различно.

Лунното затъмнение, на 28 октомври, може да ви тласне към необмислени решения, действия, груби изявления. И всичко това ще има конкретни последствия. Опитайте се да запазите спокойствие, за да не загубите позициите си.

Здраве

Ако сте от тези представители на знака, които често са небрежни към собственото си здраве, тогава в този момент могат да възникнат сериозни заболявания. Ако не забележите патологията навреме и не предприемете мерки за неутрализирането й в ранните етапи, тогава може да стигнете до болница. Това ще се отрази негативно на вашето психо-емоционално състояние.

На първо място, трябва да обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт и сърцето. Нормализирайте диетата си, направете си график, установете периоди на почивка и работа. Това ще бъде много полезно за тялото ви и ще му помогне да регулира всички биометрични показатели. За да не се налага да отлагате важните въпроси за по-късно поради спешно лечение, погрижете се за здравето си предварително.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са от онези хора, които не са свикнали да се оплакват от живота. През октомври обаче, дори те ще имат много проблеми и поводи за недоволство. Въпреки факта, че сте жизнелюбиви, ще бъдете доста отегчени от бездействието, което ви предстои през този период. Привикнали сте към пътуванията и приключенията, но сега ще трябва да се съсредоточат върху решаването на скучни и безинтересни проекти.

Втората половина на месеца, обещава да бъде по-позитивна. По това време някои неочаквани промени могат да променят кариерното ви положение и социалния статус. Възможна е появата на надеждни покровители, заинтересовани от продуктивно дългосрочно сътрудничество.

Любов и семейство

Семейните ще искат нови преживявания. Това желание обаче, трябва да бъде потиснато в зародиш. По-добре е да се съсредоточите върху разрешаването на проблемите в отношенията с вашият партньор. Може би, ако седнете и обсъдите цялото си недоволство, отношенията ви ще се подобрят и скоро ще въздъхнете с облекчение.

Като цяло този период ще бъде свързан със семейството и децата, така че трябва да се посветите на реализацията в тази социална сфера. Вашето семейство ще ви зарадва с ненатрапчивото си внимание и това ще ви препълни с щастие и емоции.

Необвързаните ще спечелят много нови ухажори, които ще срещнат на културни и светски събития. Добре е да се запознавате с колкото се може повече хора, да демонстрирате най-добрите си качества и да не се преструвате. Лъжата само ще влоши нещата.

Работа и финанси

Ако сте си поставили определени финансови цели, тогава трябва да вървите към тях, независимо какво се случва. Само в този случай ще може да създадете необходимите бизнес контакти и в крайна сметка да постигнете финансова независимост. Въпреки факта, че ще ви бъде трудно да бъдете последователни, по всички въпроси трябва да сте самоорганизирани.

Не пропускайте сроковете и идвайте навреме на работа. Всъщност в този момент началството може да ви наблюдава. Наградата ще бъде бонус или дори дългоочаквано повишение. Лунното затъмнение на 28-ми, може да предизвика верига от множество проблеми. Възможни са търкания в колектива, недоразумения с подчинени и колеги. Освен това трябва да сте подготвени за непредвидени посещения на контролни органи.

Здраве

През октомври стрес не ви застрашава. Така че, няма да е необходимо да хабите енергия за ненужни преживявания и вашето здраве ще бъде отлично. Но това не означава, че може да забравите за основите на правилното хранене и да преобърнете ежедневието си.

Не стойте до късно пред компютъра или телевизора, това е изпълнено със сериозни здравословни проблеми. Грижете се за себе си и общувайте повече с тези хора, които са наистина интересни за вас. Така винаги може да останете весели и жизнерадостни, такива каквито сте по природа.

Козирог

През октомври представителите на зодия Козирог трябва да насочат цялото си внимание към решаване на личните и семейни проблеми. Финансовите ви дела сега трябва да са стабилни и да носят добри приходи. Ето защо е по-добре да се концентрирате върху традиционните семейни ценности.

Креативните по това време, ще могат да постигнат впечатляващ успех, ще се занимават с изключителни проекти, които ще ви донесат успех и признание.

Любов и семейство

В семейството могат да настъпят значителни промени. Само вашият остър ум и стабилна психо-емоционална позиция ще ви помогнат да излезете от тази ситуация. Обърнете внимание на факта, че рутинната работа може значително да ви разсейва. Откажете се от нея в полза на общуването с любимите хора и ще видите как те разцъфтяват пред очите ви.

В личните отношения трябва да сте ентусиазирани, инициатори на романтични срещи и вечери. Въпреки факта, че сте женени от много години или дори десетилетия, това в никакъв случай не е причина да пренебрегвате вашата половинка. Ако в някои ситуации трябва да сте сговорчиви и мълчаливи, то други ще изискват от вас решителни действия. Не се страхувайте да поемете отговорност и ще забележите подобрения в близко бъдеще.

Работа и финанси

По принцип сте доста инициативни и целенасочени, така че ако решите да намерите своето място в екипа на определена компания, сега е подходящ момент да изпратите автобиографията си. Опишете всичките си предимства и бизнес способности, това ще ви помогне да получите работата на мечтите си.

Тези, които имат собствен бизнес, не пречи да се консултират с адвокати. Може би фирма ви е в ситуация, която изисква вашата спешна намеса. Не инвестирайте пари в този момент, особено ако не сте сигурни в резултата. Водени от подсказките на собствения си инстинкт, може да постигнете финансова независимост!

Здраве

Здравето ви може да бъде разклатено, някои от вас ги очаква медицинско лечение или дори операция. Не се страхувайте да се консултирате със специалист, ако имате сериозни симптоми. Добре е да започнете лечението на определената патология навреме и да спрете разпространението й в тялото. Трябва да дозирате физическия и емоционален стрес, който може да доведе до усложнения. Стресът представлява сериозна заплаха за вашето тяло.

Затова бъдете по-малко нервни и, ако е необходимо, вземайте седативни лекарства. Не се опитвайте да се отървете от симптомите без намесата на специалист. Самолечението е неприемливо, особено във вашия случай, не се самодиагностицирайте и потърсете квалифицирана помощ навреме. Ако следвате тези препоръки, вашето здраве ще бъде безупречно!

Водолей

През октомври представителите на зодия Водолей, ги очакват много интересни събития. Настроението ще бъде двусмислено, особено като се има предвид как времето ще ви влияе. Ще се радвате на дъжда и ще се натъжавате от слънчевото време, а това ще се отрази на емоционалното ви състояние.

От финансова гледна точка това е неблагоприятен период за инвестиции, така че ако искате да започнете собствен бизнес, тогава е по-добре да го отложите за известно време, за да не се ядосвате по-късно.

Любов и семейство

По въпросите на семейството и бита, може да бъдете твърде категорични и недвусмислени. Вашите близки роднини и приятели може да се обидят. Затова не трябва да казвате открито това, което мислите, завоалирайте мислите си. Обърнете внимание, че много от приятелите ви ще изискват вашето участие в живота им. Трябва да общувате повече с тях, особено след като сред тях може да намерите надежден партньор.

В живота на необвързаните, могат да настъпят кардинални промени, в резултат на романтично запознанство. Ако срещнете своята съдба, то веднага ще я познаете, тя ще ви се стори истински идеал. Тези, които вече са успели да създадат семейство, трябва да бъдат по-меки и сдържани, особено ако нещата стигнат до конфликт. Не забравяйте, че мирните преговори винаги са за предпочитане пред откритата конфронтация. Не пренебрегвайте домакинските си задължения, защото комфорта във вашия дом до голяма степен зависи от това.

Работа и финанси

По въпросите на финансите и кариерата трябва да бъдете много внимателни и предпазливи през октомври. Ако вече управлявате собствен бизнес, тогава е време да потърсите нови бизнес партньори, да разширите производството. Същевременно, ако сега възнамерявате да отворите собствен бизнес, тогава е по-добре да не рискувате значителни финансови ресурси, съществува висок риск от измама и загуба на спестявания.

Винаги играйте на сигурно и не рискувайте последните си пари. Ако работите на печеливша позиция, тогава не трябва да се стремите към повишение, сега предпочетете стабилността пред съмнителните перспективи.

Здраве

Някои от вас, ще трябва да преминат през цялостен преглед. Спрете да се оправдавате, че нямате време и средства за това, още повече, че вече има предпоставки за възникване на определени заболявания. Не пренебрегвайте сигналите, които тялото ви дава, в този случай може да избегнете сериозните последствия от необмислените си решения и начина на живот като цяло.

Ако все още не сте се отказали от вредните навици, сега е моментът да го направите. Ако сте започнали да забелязвате някои обезпокоителни симптоми, тогава трябва не само да се подложите на преглед, но и да започнете да ходите на фитнес. Това може да ви се стори вълнуващо занимание, особено ако водите заседнал начин на живот.

Риби

За представителите на зодия Риби, месецът ще е недвусмислен в много отношения. От една страна, с много неща ще успеете да се справите с лекота, както в личните отношения, така и в професионален план, а от друга, може да стигнете до състояние на вътрешно напрежение и депресия. Може би си струва да си вземете почивка през част от октомври или поне да посветите почивните дни за възстановяване на емоционалния баланс.

Обърнете внимание на вътрешните си усещания, може би източникът на недоволство и напрежение изобщо не е там, където го търсите. До края на месеца ще успеете да внесете малко яснота в себе си и да смекчите емоционалните си преживявания.

Любов и семейство

През октомври са доста вероятни кавги, както при семейните, така и при влюбените. Вината преди всичко ще бъде ваша, в резултат на демонстрираната непримиримост, упоритост и дори неоправдана твърдост. Но вашият партньор сега ще бъде доста гъвкав и контактен. Така че изходът от ситуацията е изцяло във ваши ръце.

Времето също така е прекрасно за приятелски пътувания и посещение на развлекателни събития. Погрижете се за себе си, сега е време да промените радикално нещо във външния си вид. Прегледайте гардероба си, може би имате нужда от промяна на имиджа, тъй като обичайните вещи вече не отговарят на вашия вътрешен мироглед и възприятие за себе си. Отделете време за вашите близки приятели и колеги.

Работа и финанси

За всякакви професионални събития вторият есенен месец не е много добър. През октомври събитията няма да се развиват толкова динамично, колкото ви се иска. Ключовата грижа на шефове и предприемачи, може да бъде процесът на укрепване на връзките с колеги, партньори от други страни или градове. Бъдете готови за някои клопки, които ще изплуват в края на месеца.

Въпреки че ще успеете да се справите с много неща с лекота, това може да послужи като източник на влошаване на комуникацията с колегите. Мнозина тайно ще ви завиждат на успеха и рискувате да получите обидни и злобни забележки по ваш адрес. Но не го приемайте присърце, това е реакция на по-малко щастлив човек от вас, което дълбоко в себе разбирате много добре.

Здраве

Обличайте се според времето, избягвайте преохлаждане и не забравяйте да правите всичко с мярка. Сега тялото ви ще бъде отслабено и ще изисква внимателно отношение. Освен това не забравяйте да бъдете бдителни, когато пътувате и шофирате. Това важи особено за последните десет дни на октомври.

Също така в никакъв случай не трябва да се занимавате с животозастрашаващи и травматични дейности в свободното си време. Когато избирате какво да правите през ваканцията или уикенда, трябва да обърнете внимание на премерените и спокойни опции. Ако внезапно ви предложат да опитате силите си в мотокрос или планинско катерене, откажете, тъй като през този месец има повишен риск от инциденти.

Източник: astrostar.eu

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници