Кои пътища остават блокирани от протести

Кои пътища остават блокирани от протести
A A+ A++ A

МВР изнесе актуална информация за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа

Ограничено е движението в части от автомагистрала "Тракия", автомагистрала "Струма", през Прохода на Републиката и по пътя II-76 в района на Българска поляна.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР относно информацията за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа, във връзка с протестите на енергетици и миньори.

Според данните движението по автомагистрала „Тракия“ - от п.в. „Свобода“ при Чирпан до п.в. Нова Загора, в двете посоки, продължава да бъде ограничено поради провеждането на протестни действия. Обходът е през път II-66 Сливен – Стара Загора.

Временно е ограничено движението през Прохода на Републиката, между Гурково и Велико Търново. Товарните автомобили, пътуващи от ГКПП „Капитан Андреево“ в посока към Русе – „Дунав мост“ или обратно, биват пренасочвани през пътя Харманли-Тополовград-Елхово-Ямбол, както и през Ришки проход. Обходът за леките коли е през Шипченски и Котленски проход.

Движението по автомагистрала „Струма“, отсечката София-Благоевград при 59-и км, е ограничено в двете посоки от п.в. Бобошево до п.в. Дяково. Обходният маршрут е по път I-1 София-Благоевград през Дупница.

Временно е ограничено и движението по път II-76 в района на Българска поляна. Обходният маршрут: Българска поляна- Тополовград, път III- 559 – Светлина- Полски Градец- път II-55- Мъдрец – Главан – път II- 76 и обратно.

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници