Екс гаджето на Рачков го смени в кревата с млад плувец

Екс гаджето на Рачков го смени в кревата с млад плувец
A A+ A++ A

Бившата изгора на Димитър Рачков - знойната плеймейтка Анита, вече не крие заместника му в сърцето си. Блондинката за пръв път показа новия мъж до себе си на светско събитие в столицата, а после публикува и снимки с възлюбения си в социалните си мрежи. Доскорошната годеница на комика е вече в обятията на младия шампион по плуване Петър Маринов, научи "Ретро".

Момъкът е родом от Южна България, но в момента тренира и живее в Германия. Професионалната му кариера се развивала стремглаво и жънел медал след медал от всевъзможни световни турнири и шампионати.

Според запознати Петър и Анита се запознали в социалните мрежи, а връзката им била съвсем прясна. Няма и година след раздялата с Рачков, 27-годишната хубавица вече го е забравила напълно. В свое скорошно интервю пък той, без да споменава името й, намекна, че тя е единствената му голяма грешка в живота и единственият човек, за когото иначе безпогрешната му интуиция го е подвела.

Актьорът и плеймейтката се разделиха през пролетта на 2023-та, след като в продължение на три години живяха на семейни начала в луксозната къща на Рачков край езерото Панчарево. Разлъката им хвърли в шок столичния хайлайф, защото месеци преди това актьорът твърдеше, че Анита е сродната му душа, имат планове за далечното бъдеще, мечтаят и работят за деца. До брак, сватба и наследници обаче така и не се стигна, а по чия инициатива иначе публичната им и пламенна любов секна, така и не се разбра.

Факт е обаче, че младата блондинка успя да извлече само позитиви от любовните си отношения с един от най-известните актьори в България. Освен че натрупа значителен брой последователи в социалните мрежи и стана рекламно лице на различни продукти срещу заплащане, Анита успя да завърши образованието си в УНСС и да се сдобие с назначение в елитна кантора за недвижими имоти, където се подвизава като брокер в последната половин година.

Преди това пък Рачков я бил уредил на стаж и в известна родна банка. Наскоро се заговори, че тв водещият също има нова тръпка, красива столична дизайнерка. Отсега нататък обаче актьорът бил твърдо решен вече да не афишира любовите си публично. Според него именно лошите очи и клюките провалили двете му най-сериозни връзки — тази с Мария Игнатова и тази е Анита.

В средата на септември Митко навърши 51 години, но този път празнувал в тесен семеен и приятелски кръг.

#Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници