Слави Трифонов се нанесе в тузарското си 5-етажно имение за 7 млн. лв. до Киноцентъра

Слави Трифонов се нанесе в тузарското си 5-етажно имение за 7 млн. лв. до Киноцентъра
A A+ A++ A

Слави Трифонов окончателно се е нанесъл в новото си имение в тузарския квартал „Бояна“. Къщата се намира близо до Киноцентъра, а до нея се стига по частен път, пазен от охранители. Пететажната сграда е изградена по индивидуален проект. Съседи на шоумена са богаташи от родния политическия и икономически елит.

По груби оценки имотът струва около 7 милиона лева. Сред екстрите са външен басейн с автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, СПА-отделение със сауна и парна баня, японска градина и винарна.

Къщата има и асансьор. Обзавеждането е основно от Италия и Франция, а Трифонов чакал повече от година за поръчковите мебели, пише „Уикенд“.

Пететажната къща беше вписана от Слави в последната му имотна декларация, която той попълни в качеството си на политически лидер. Според данни от Имотния регистър, Трифонов е придобил имота през далечната 2014 г. и е инвестирал 1 623 000 лева за строежа, но не с цел да живее в него, а да го продаде с добра печалба.

През 2016 г., когато къщата била завършена, той я пуснал за продажба на цена от 3,6 милиона, но не се намерил купувач.

Палатът е със застроена площ от 1199 кв.м. Подобни имоти в Бояна в момента вървят между 3000 и 4000 евро на квадрат. Дворът е около 2 дка.

Близки до шоумена твърдят, че Трифонов решил да се премести тук преди година, тъй като не бил особено доволен от презастрояването на комплекса „Делта хил“ в пернишкото село Кладница. Къщата му там все още е на негово име и не е обявена за продажба.

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН #имение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници