Диана Габровска vs. фолкпевица и топмодел в конкурса "Мисис България"

Диана Габровска vs. фолкпевица и топмодел в конкурса "Мисис България"

Колаж: Телеграф

A A+ A++ A

Популярната като голата кметица и звезда във филмите 18 + Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топмодел за короната в конкурса „Мисис България“.

Габровска била една от първите записали се за кастинга, пише „Телеграф“. Освен нея в състезанието по красота ще вземе участие фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко титли за модели Виктория Джумпарова.

Йога

“Тази година имаме рекорден брой записали се в кастинга. Над 2500 кандидатури сме обработили“, заяви собственикът на марката Меги Савова. До финала са допуснати 15 красавици. Всички момичета са майки на поне едно дете, а има и дама, която отглежда 4 отрочета, разкри още Савова. Сред кандидатките има йога инструктор, лайфкоуч, състезателка по фитнес, инфлуенсър, дизайнерка, адвокат и др. За първи път от години има сериозно звездно присъствие.

Корона

Момичетата ще дефилират е три тура. В първи красавиците ще бъдат представени от своите деца. Малчуганите ще трябва да разкажат защо мама е най-достойна за титлата. Втори кръг ще бъде посветен на България, а трети традиционно е за официалните тоалети. Победителките ще бъдат избирани от компетентно жури, което се състои само от носителки на титлата „Мисис България“ от предходни години.


#Диана Габровска #Мисис България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници