Слави: Защо не последва нищо от скандала с машините?

Слави: Защо не последва нищо от скандала с машините?

7/8 тв

A A+ A++ A

Изпитвам силен интерес към факта колко хора се вълнуват от това, което се случва наоколо. Имам предвид политическата обстановка, хората, които ни управляват, тая гнусна СГЛОБКА между лъжци и крадци, така наречената измислена НЕКОАЛИЦИЯ… и въобще на кого му пука? Това коментира във "Фейсбук" Слави Трифонов.

И ще ви дам пример. Ето вчера имаше заседание на “Комисията за машинното гласуване”. И на нея, един “ютюбър” и един бивш офицер от НСО, изнесоха информация, от която, ако е истина, трябва да последват драматични събития в обществен и политически план. Да. Ама - не.

Не последва нищо. Тези хора, които се казват Станислав Цанов и Николай Марков, казаха, че машините за изборите най-вероятно са манипулирани и че желанието им да разследват състоянието на машините е било последвано от заплаха за убийство от страна на застреляния вече Алексей Петров.

Изнесоха информация, че въпросният, застрелян Алексей Петров, е активен участник в съставянето на сегашното правителство. Изнесоха информация, че се страхуват за живота си и че ,въобще, ние всички живеем в една мафиотска и престъпна държава, която се управлява от мафиотско и престъпно правителство. Това би трябвало да е чудовищен скандал, първа новина във всички медии, анализирана и разследвана от всички журналисти, социолози и политолози. Само дето няма нищо такова.

Журналистите, политолозите и социолозите се правят, че това не се е случило и удобно продължават да твърдят, че СГЛОБКАТА - НЕКОАЛИЦИЯ е най-подходяща за управление на държавата. И аз седя, и гледам тая шантава история, тая сменена реалност, тая изумителна заблуда, все едно съм в някакъв роман на Джордж Оруел. И си задавам тъпия въпрос: “Само аз ли виждам, че Царят е гол?” А вие не виждате ли? Всъщност, колко хора виждат като мен в каква отвратителна лъжа живеем в момента?

Добре… Отдавна аз и моите колеги съществуваме в публичното пространство, водим битки и защитаваме каузи. Усещам, разбирам и чувствам, че не е лесно. Но, всъщност, знам, че не съм само аз. Знам, сигурен съм и безусловно съм убеден в това. Убеден съм, че журналистите, социолозите и политолозите, дори да се правят, че всичко това не се случва, знам, че вие го виждате. Знам, че рано или късно ще избоде очите на всички. Дано не е късно.



#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници