Жестокост: Българинът, изнасилил момичета в Лондон, поискал едното да си направи селфи след половия акт

Жестокост: Българинът, изнасилил момичета в Лондон, поискал едното да си направи селфи след половия акт

pixabay

A A+ A++ A

Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за изнасилване на две ученички в Лондон.

27-годишният Силвестър Тошев получи тежката присъда, защото по време на процеса станаха ясни шокиращи разкрития за неговите нападения над момичетата, включително, че си е направил снимка за спомен с една от жертвите.

Адвокатката на българина го описва като „дошъл да търси по-добър живот, след като имал много трудно детство като сирак”. Той не е имал постоянен адрес в Лондон. Едното престъпление е извършено през септември 2021 г., а другото – от януари 2023 г. Жертвите са на 16 и 17 години.

Разследващите казват, че сънародникът ни е „опасен хищник, който дебнел и умишлено се насочвал към уязвими млади момичета”. 27-годишният мъж заговарял жертвите си или в автобус, или в автобусна спирка. След това ги придърпвал в храсти – именно там ставало изнасилването. Той дори накарал едно от момичетата да си направи селфи след половия акт.

Полицията стигнала до престъпника, благодарение на камери за видеонаблюдение. След това е направен и ДНК анализ. Предполага се, че е възможно Силвестър Тошев да е извършил и други престъпления. Мъжът се занимавал със строителство и живеел в различни квартири.

#насилие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници