Ген. Атанасов: ГЕРБ губят изборите и измислиха фалшива новина

Ген. Атанасов: ГЕРБ губят изборите и измислиха фалшива новина
A A+ A++ A

От ПП-ДБ излязоха с първи кометар по повод разразилия се скандал около машинния вот след доклад на ДАНС по време на Председанелския съвет в Народното събрание. "Не се поддавайте на тази нова Костинбродска афера, а излезте и гласувайте", призоваха те.

"ГЕРБ губят изборите в София и в други големи общини и заедно с ДПС измислиха тази фалшива новина, че се готвят манипулации с машините за гласуване, като всичко тръгва от една митична справка на ДАНС, която на всичкото отгоре е подписана от зам.-председателя на ДАНС", каза Атанас Атанасов.

Според ПП-ДБ единствено ЦИК трябва да се занимават с организацията около изборите и трябва да се вземат мерки всичко да е честно. "Най-добре би било ДАНС да не се занимават с изборите", допълниха депутатите.

"Очаквах предизборни циркове днес, но това надмина всичките ми очаквания - то не бяха "Лукойл", вето, 73 стотинки, левче, изведнъж включиха кодове, машини. Всъщност ние знаем, че те губят изборите в София, даже знаем, че ГЕРБ може да са трета политическа сила и те се чудят какво да измислят, затова и цял ден не им се връзваме на номерата, които правят", посочи от своя страна Кирил Петков.

#ГЕРБ #ГЕРБ - СДС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници