И Нинова се накани да иде до урните

И Нинова се накани да иде до урните

НОВА

A A+ A++ A

Гласувах за промяна на досегашния модел на управление на столицата, за прозрачност, за това парите на софиянци да се харчат честно и открито и да служат за по-добри улици, по-чист въздух, да няма задръствания и презастрояване. Хората от крайните квартали и тези от центъра да имат еднакви условия за живот. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като упражни правото си на глас.

Според нея, анализирайки избирателната активност, решението за отмяна на гласуването с машини не е „повлияло тежко”. „Активността е дори малко по-висока от тази на предишните избори. Важно е изборът да е прозрачен и честен. Обръщам внимание, че има видеонаблюдение. Членовете на СИК да го имат предвид, ако някой изобщо има намерение нещо да прави при преброяването”, добави Нинова.

Лидерът на БСП уточни, че отдавна са поставяли въпроса за злоупотреба с машините. „Фактът, че това, което се случи, се случи 48 часа преди изборите, е смущаващ. Не се прави толкова близо до изборния ден - създава напрежение и недоверие в изборния процес и отблъсква хората. Очаквам, че проблемът с машините няма да свърши с тези избори”, смята тя.


#Корнелия Нинова #местни избори #гласува

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници