И Васил Терзиев гласува

И Васил Терзиев гласува

Стоп  кадър/НОВА

A A+ A++ A

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ за София Васил Терзиев гласува.

Той пристигна точно в 9 часа в изборната си секция в столичния квартал "Младост", а опонентката му Ваня Григорова упражни първа правото си на вот още в 7,30 ч сутринта в кв. "Христо Ботев".

Много важно е и кои ще са районните кметове, напомни Терзиев.

Следващият поправителен е след 4 години, много важно е всеки да участва в управлението на града със своя глас, призова Терзиев.

Той е гласувал с машина. Видяхте какво се случи миналата неделя - над 500 хил. невалидни гласа е ненормално, това са 15-16% от всимки. Оказа се и че в това училище има секции, в окито съм с нула гласа. Всеки един глас обезсмисля това, което се случва като безобразия по веригата, гласувайте, призова отново той.


Ще свърша работата - така отговори на въпроса защо той трябва да е кмет. Вярва, че може да победи. Допусна, че много хора са демотивирани от манипулациите. Мен ме амбицира.

Ако хората излязат и гласуват, обезсмислят работата на тези, които правят измамите. Уледен е, че който е имал доверие на машинното гласуване, не го е загубил.

Ще влизаме в кварталите, обеща Терзиев. но за тази цел тябва да имаш активен, раотвил и честен кмет на място, кото паботи в синхрон с централната администаиц. Независимо кой кмет е избран, ще работим да няма квартали втора ръка, зарече се Терзиев.

Може Борисов да се е пошегувал. Той всеки ден се шегува, така че не знам в какво насторение се е събудил. така кандидатът на ПП-ДБ коментира думите на Борисов от петък, че въпреки че "не му идва отвътре", ще го подркепи.

Разчитам на гласовете на софиянци, които виждат в моята и на районните ни кметове кандидатура по-доър път към това да оправим кварталите и да дадем тласък на този град, отговори Терзиев на въпроса разчита ли на подкрепата на ГЕРБ.

Точно в 7 сутринта започна изборният ден. Краят му е в 20 часа, но времето може да бъде удължено с един час - само ако пред секцията има опашка от желаещи, които не са успели да упражнят правото си да гласуват преди крайния срок, напомня "24 часа".

#Васил Терзиев #балотаж #местни избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници