Петков към депутатите от ГЕРБ: Плащат ви се заплати, за да сте в НС и да работите

Петков към депутатите от ГЕРБ: Плащат ви се заплати, за да сте в НС и да работите
A A+ A++ A

Съпредседателят на ПП Кирил Петков призова депутатите от ГЕРБ да се регистрират и парламентът да започне работа, защото получават заплати именно за това.

Той настоя, че те трябва по-скоро да имат ясна представа как да реагира партията и да влязат в пленарната зала.

„След изборите са моменти, когато човек трябва да направи ревизия, да осмисли резултатите си и за колегите ще са трудни моменти, но все пак изборите свършиха и ги призоваваме да дойдат в зала, за да можем да работим. Идват данъчните закони преди бюджета, цяла България чака бюджета, трябва да работим заедно. Има и вето на президента, което трябва да се обсъди“, коментира Петков.

„Ние сме платени от народа, за да работим в пленарната зала. Ако те не дойдат, ние днес няма да се регистрираме, за да дадем възможността „Възраждане“ и хората около тях да лидират законодателните процеси в НС“, отсече той.

Според него депутатите от ГЕРБ трябва да влязат в пленарната зала, защото това е работата на всеки един народен представител.

„Ние сме готови на срещи, на разговори, защото целият народ нас чака, идва и Шеген и ние не можем да изоставим законодателните процеси“, отсече Кирил Петков.

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници