Строителят на стадион "Ботев" показа СНИМКИ и отсече: Няма как да има мач България-Унгария тук

Строителят на стадион "Ботев" показа СНИМКИ и отсече: Няма как да има мач България-Унгария тук
A A+ A++ A

Босът на ПИМК - Илиян Филипов за пореден път обясни, че няма как да има мач между националните гарнитури на България и Унгария под тепетата на стадион "Христо Ботев", който неговата фирма достроява и в момента работи с много тежка техника по строежа. Поне не в толкова кратки срокове, колкото изисква насрочената за четвъртък среща от евроквалификациите.

По този начин Филипов поставя в пат БФС, който опита да се скрие от народната "любов". Както е известно Боби Михайлов и компания правят нещо нечувано и невиждано - крият националния отбор от феновете като за целта помолиха УЕФА да измести мача с Унгария от София за Пловдив и то на празни трибуни. Срам, който вече ни е лепнат и цял свят ни се смее, защото тимът ни не е наказан, а сам БФС иска срещата с маджарите да е на закрити врата. Целта на впиянчената и некадърна пасмина в Централата е да се спаси от готвените протести на феновете от цялата страна, на които вече им писна и не желаят настоящото управление на футбола да продължава да се гаври с най-обичаната игра и спорт у нас:

ЕТО КАКВО ПУБЛИКУВА ФИЛИПОВ:

Във връзка с възможностите за провеждане на официална футболна среща между националния футболен отбор на България (мъже) и националния футболен отбор на Унгария (мъже) на Стадион „Христо Ботев“ в гр. Пловдив в периода 14-16.11.2023г., Ви съобщаваме, че сроковете за прекратяване на строителните дейности, демобилизация и привеждане на строителната площадка във вид, в който тя няма да застрашава живота и здравето на гражданите и гостите на град Пловдив е прекалено кратък и няма как това да се случи за посочената от Община Пловдив дата.

Към днешната дата ДЗЗД „КОЛЕЖА“ извършва СМР на сектори „Б“ и „Г“ и прилежащите им паркинги, които са планирани предварително и са част от процес, който не може да бъде прекъснат в толкова кратки срокове. Предвидените СМР за предстоящата работна седмица (13.11.2023г – 17.11.2023г.) включват следните дейности:

6. Монтаж на стоманена покривна конструкция – ферми и връзки между тях на сектор „Б“ (южна трибуна)

7. Монтаж на стоманена покривна конструкция – ферми и връзки между тях на сектор „Г“ (северна трибуна)

8. Монтаж на носеща LT ламарина – първи слой от покривното покритие на козирката

9. Монтаж на ел. табла за прожекторно осветление на сектор „Б“

10. Монтаж на основи за прожекторно осветление върху стоманена покривна конструкция – ферми на сектор „Б“

Описаните СМР се извършват с тежка техника, която работи, както на паркинга около стадиона така и на пистата около тревното покритие.

Всички дейности описани по-горе са планирани предварително и съобразени единствено с програмата на футболен клуб „Ботев“ Пловдив и тяхното изпълнение няма как технологично и в посочения от Община Пловдив срок да бъдат прекъснати и в допълнение да бъде обезопасена строителната площадка и прилежащите към стадиона паркинги.

Стадион „Христо Ботев“, гр. Пловдив ще бъде приведен в готовност за провеждане на футболната срещата от 18 кръг на Efbet лига между отборите на „Ботев“ Пловдив и „Пирин“ Благоевград, която ще се проведе на 25.11.2023г. (събота) от 15:00 часа.

С Уважение,

Илиян Филипов

Представляващ

ДЗЗД „КОЛЕЖА"

#Христо Ботев #Ботев Пловдив #Колежа #Пловдив #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници