ГЕРБ не разбира какво се случва в СОС, заподозряха предварително подготвена "сглобка"

ГЕРБ не разбира какво се случва в СОС, заподозряха предварително подготвена "сглобка"

ГЕРБ 

A A+ A++ A

Трудно ми е да си обясня какво се случва, макар че съм изучавал математика, логика, политически науки. Не мога да намеря обяснение за политическите сюжети от последните два дни. Това заяви на брифинг заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Общинският съветник от ГЕРБ, доскорошен председател на Столичния общински съвет (СОС) - Георги Георгиев от своя страна заподозря предварително подготвена "сглобка": такава, каквато се е случила във Варна. "Вчерашният ден беше изгубен за работата на СОС. С предварително известен край се проведе едно гласуване, в рамките на което колегите от ПП-ДБ не намериха достатъчно подкрепа. Изненадва ни равитието от днес, започналите разговори между ПП-ДБ (СС) и "Възраждане" и БСП. Изборът вчера беше евтин театър. Питаме: екстремисти ли бяха Ваня Григорова и екипът ѝ в листата на 3 ноември, екстремисти ли са днес на 14 ноември? Ние не можем да разберем хората, които са първа политическа сила в СОС накъде се опитват да водят не само Общинския съвет, а и града", посочи той.

Антон Хекимян бе категоричен, че не е водил разговори с Васил Терзиев за постове, нито иска такъв в неговия екип.

"Същите тези хора в дните между първи и втпори тур обясняваха, че Путин в лицето на Ваня Григорова е на прага на и идва в София. Днес виждаме, че тръгват да мопят за нейната подкрепа и тази на другите членове на групата на БСП в Столичния общински съвет. Къде е кметът на София в този момент? Г-н Терзиев трябва да даде отговор на въпроса дали е упълномощил Борис Бонев да търси подкрепа от БСП и "Възраждане", съгласен ли е с декларацията на Борис Бонев, че вижда партьор в лицето на БСП?", запита той.

Мирослав Боршош нарече случващото се "политически гнусно". "В момента вотът на демократична София се подменя пред очите ни", посочи той.

#ГЕРБ #ГЕРБ - СДС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници