Пеевски: Коалицията "Путин" е факт, много съм огорчен

Пеевски: Коалицията "Путин" е факт, много съм огорчен

стоп кадър

A A+ A++ A

Трябвало за март да остане (отпадането на дерогацията на руския петрол). Не чухме никакви доводи. Нещо се готвели рафинерията да прави. Някакви хора обясняват. Някакви екипи. Никаква яснота. Видя се, че ще има гласуване в парламента. От ПП заявиха, че си отстояват сроковете за март. Това означава, че новата коалиция ще се роди от "Възраждане", БСП и ПП - това е ясното от днес. Коалицията "Путин" е факт. Това заяви председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, след като взе участие в свикания от премиера Съвет по сигурността.

"Ще видим как ще бъдат гласовете и дали реално бълагрският парламент и българското правителство се командават от Москва. Много съм огорчен", добави той.

Делян Пеевски обяви, че още утре ще подадат сигнал в ДАНС и Прокуратурата за това, че митниците са нарушавали санкциите срещу Русия. "Не са контролирали въобще къде са отивали доставките. Чудовищна далавера. Българските граждани бяха изцяло ощетени от тази дерогация. Не получиха нищо от нея, а престъпният руски режим се обогати под благосклонния поглед на българското правителство", добави депутатът.

#Пеевски #Делян Пеевски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници