Най-сексапилният плешив мъж за 2023 г. е...: Феновете са възмутени!

Най-сексапилният плешив мъж за 2023 г. е...: Феновете са възмутени!
A A+ A++ A

Изданието Reboot подреди класацията с най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 година. В борбата за титлата бяха здравеняци и богаташи като Вин Дизел, Джеф Безос и Джейсън Стейтъм.

Но първо място грабна не кой да е, а принцът на Уелс, бъдещият крал, съпруг на Кейт - принц Уилям.

Следващият крал на Великобритания успя да детронира Вин Дизел от първото място. Изданието подреди чудноватата класация на база броя на интернет търсенията на известни плешиви мъже без ризи или голи. Но това не е единственият признак, по който са подредени сексапилните плешивци.

Проверката за търсене в интернет е само един от критериите. След това проучването на Reboot анализира височината на известните плешиви мъже, нетното им състояние и доколко те съответстват на математическото "златно сечение", което уж показва "идеалните" пропорции, използвани в известни произведения на изкуството. След това са използвали друг показател - "фактор на блясъка", за да определят блясъка на скалпа на всеки претендент. Те също така изследват и дълбочината на гласа на известните мъже - показател, по който принц Уилям се е представил доста добре.

"Ентъртейнмънт Уикли" пише, че принц Уилям е описан като секси мъж 17,6 милиона пъти в различни блогове, доклади, статии и сайтове, достъпни в търсачката на Google.

Ето как изглежда класацията и каква оценка са получили от изданието претендентите:

№ 1: принц Уилям (9,88)
№ 2: Вин Дизел (8,81)
№ 3: Джейсън Стейтъм (8,51)
№ 4: Самюъл Л. Джаксън (7,31)
№ 5: Джеф Безос (7,12)
№ 6: Майкъл Джордан (7,95)
№ 7: Дуейн Джонсън (6,90)
№ 8: Шемар Мур (6,75)
№ 9: Шакил О'Нийл (6,50)
№ 10: Тери Крюс (6,32)

#Уилям

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай