Желаете връзка с по-млад мъж, а сте над 40? Вижте каква тактика да следвате

Желаете връзка с по-млад мъж, а сте над 40? Вижте каква тактика да следвате
A A+ A++ A

Настоящите времена са свободни и всеки може да бъде такъв, какъвто си пожелае. Това се отнася както за външния вид, така и за всяка област от живота ни – работа, кариера, взаимоотношения. Ако нямате партньор и сте достигнали момент, в който хората на вашата възраст ви се струват скучни, може би трябва да си потърсите по-млад спътник. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко ценни съвета, които ще ви помогнат, ако искате да съблазните по-млад мъж.

Ето ги и тях:

Не изтъквайте винаги разликата във възрастта

Въпреки че няма нищо лошо в обсъждането на разликата във възрастта във връзката ви, опитайте се това да не е основна тема на разговорите ви, когато сте заедно. Това може да накара по-младия ви партньор да се почувства неудобно, да се притеснява от вас и дори по този начин вие можете да се злепоставите. Ако не можете да спрете да мислите за разликата във възрастта, запитайте се дали наистина желаете тази връзка и готови ли сте да я имате. Може би „проблемът“ не е в годините, а във вашата визия за това как трябва да се случват нещата. Опитайте се да споделите с ваши близки приятели повече подробности относно ситуацията и вижте какво биха ви посъветвали. Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от терапевт.

Не се страхувайте да покажете увереността си

Едно от най-привлекателните качества, които притежавате, когато сте на 40 или повече години, е вашата увереност. Вие знаете кои сте, какво искате и не се страхувате да го покажете. Тази зрялост и самоувереност често играят голяма роля за привличането на по-млад мъж. Според д-р Пол Хокемайер (лицензиран брачен и семеен терапевт): „Жените на 40 години обикновено познават себе си по-добре, а това ги кара да се чувстват по-уверени и по-добре в собствената си кожа“. Употребявайте това във ваша полза и не се притеснявайте да заявите себе си.

Не му казвайте, че трябва да порасне

Ако сте силно привлечени от този човек и се срещате от известно време, може би усещате, че можете да му се доверите и да му дадете съвет. Но не забравяйте, че има тънка граница между насърчаването на личностното израстване и постоянното натякване, че потенциалният ви партньор трябва да „порасне“. Ако искате да му предложите да опита нещо ново или да предизвика себе си по някакъв начин, първо му засвидетелствайте уважение. Вместо да кажете: „Трябва да пораснеш“; кажете – „Мисля, че това може да е чудесна възможност за теб“. Ако с течение на времето почувствате, че партньорът ви не поема отговорност за себе си, може би е време да направите крачка назад във връзката. Не се опитвайте да поемате контрол или отговорност за неговите избори и решения.

Учете се един от друг

Разликата във възрастта носи уникално предимство: различни гледни точки и опит. Това предлага отлична възможност за взаимно израстване. Уважавайте уроците и прозренията, до които всеки от вас достига. Докато вие можете да бъдете по-мъдри, благодарение на житейския си опит, партньорът ви може да ви покаже нова перспектива. Такова взаимодействие не само насърчава личното израстване, но и подхранва взаимното уважение, а това е крайъгълен камък във всяка успешна връзка. Затова показвайте на вашия потенциален партньор, че вие нямате нищо против да се учите и да се развивате заедно.

Прекарвайте повече време с неговите приятели

Един от най-добрите начини да преодолеете разликата във възрастта е да прекарвате повече време с неговите приятели. Общуването с близките до партньора ви хора ще ви помогне да опознаете по-добре неговата култура, интереси и ценности. Освен това ще ви позволи да видите как той се държи с други хора и дали можете да си паснете с приятелите му. Дайте си време и ако връзката ви е сериозна, тогава можете вие да го представите на вашето семейство и той вас – на неговото.

Обсъдете в каква посока искате да поеме връзката ви

Разликата във възрастта може да означава, че вие имате различни житейски ценности. Ето защо обсъждането на вашите цели и очаквания във връзката е от съществено значение. Обсъдете какво искате и двамата от взаимоотношенията си и всякакви други очаквания или нужди, каквито имате. Ако сте зряла жена, със сигурност не бихте искали да си губите времето. Помислете и обсъдете дали искате само да се забавлявате заедно или пък усещате, че връзката ви може да поеме в по-сериозна посока. Това ще ви предпази от много бъдещи недоразумения.

източник: az-jenata.bg

#MILF #връзки #връзка с по-млад мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници