Как изглежда евтината жена през очите на мъжа: Никога не правете това!

Как изглежда евтината жена през очите на мъжа: Никога не правете това!

Pixabay

A A+ A++ A

Мъжете ценят някои жени много високо, а други изобщо не. Психолозите ни обясняват причините за това. Целият смисъл е в действията, които обезценяват жените в очите на мъжете.

Безразличие към външния вид

Жена, която пренебрегва себе си, няма как да е съкровище за един мъж. Дори при дълга връзка не трябва да спирате да се грижите за външния си вид.

За мъжете често е важно жената да носи грим. Правилният грим може да привлече погледите на другите хора и да повиши самочувствието на жената, а любимият ѝ мъж определено ще го оцени.

Заслужава да се отбележи и добре поддържаната коса. Гледа я и влюбеният мъж. Красивата коса и прическа са ключът към успеха.

Вместо торти и сладкиши можете да си купите абонамент за фитнес или басейн или да отидете на козметична процедура вместо ресторант за бързо хранене. Трябва да ходите повече, да се движите повече и да спортувате, да сте активни и бдителни. Ако една жена не се грижи за себе си, мъжът губи желание да прави нещо за нея.

Комерсиализъм

Ако една жена е водена само от желанието да завладее портфейла на мъжа, той може да ѝ позволи да е близо до него, но със сигурност няма да я уважава. Един умен мъж веднага ще разбере, че е срещнал "златотърсачка".

Ако дамата може да се предложи единствено кокетство на мъжа, за какво уважение от негова страна можем да говорим? Това е не само глупаво, но и нерентабилно. Такива жени вярват, че ще уредят живота си завинаги, че са хванали своята златна рибка. Докато не дойде денят, в който мъжът, отегчен до смърт, просто ги замени с някой "по-нов модел".

Инфантилност

Инфантилността се изразява в постоянно безделие, липса на житейски цели и морални принципи. Мъжете не харесват незрели жени, които знаят само "искам", "дай", "помогни". Само потенциалните тирани харесват такива жени.

Нормалните, зрели и психически здрави мъже не умират от желание да играят ролята на татковци. Първоначално могат да бъдат заблудени, но с течение на времето ще осъзнаят, че жената няма образование и цел в живота. И определено няма да са щастливи от това. Малко хора имат нужда от паразит на гърба си.

Липса на удоволствие от живота

Много жени се преструват на благочестиви или сладки и мили, а в действителност са алчни и ненавиждат целия свят. С мило и приятно поведение такива жени прикриват вътрешната си неприязън към всичко около тях.

Мъжете не обичат онези, които винаги са недоволни от нещо. Ако една жена умее да цени и да се радва на връзки, докосвания и целувки и мъжка любов, тогава тя винаги ще бъде търсена и мъжете винаги ще я уважават.

Постоянни лъжи и манипулации

Много представителки на нежния пол умишлено мамят и манипулират мъжете. Вярват, че иначе няма да могат да получат това, което искат. Някои могат и да "излъжат системата", преструвайки се на добри в началото на връзката. Но, както знаем, истината има неприятната способност винаги да излиза наяве, просто понякога го прави със закъснение.

В началото на една връзка такава жена може да получи нещо, да постигне някакви резултати, но скоро мъжът ще я разбере що за стока е и връзката ще приключи. Винаги става така. Няма изключения.

Лоши навици

Жена, която е зависима от нещо, не предизвиква уважението на мъжете. Такова нещо я обезценява напълно в техните очи. Има жени, които осъзнават, че са тръгнали по грешен път и се опитват да се преборят - те заслужават уважение и благодарение на това не губят своята привлекателност. Останалите само плашат мъжете.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници