ПОДАРЪЦИ ще има за всички от сърце: Под елхата с Jenite.bg Vol. 2

ПОДАРЪЦИ ще има за всички от сърце: Под елхата с Jenite.bg Vol. 2

pixabay

A A+ A++ A

Добре дошли под виртуалната елха на Jenite.bg, където магията на Коледа се усеща с пълна сила! Jenite.bg ви канят да станете част от коледен календар със специални игри и вълнуващи подаръци всеки ден.

Готови ли сте за коледната магия?

Е, представете си, че сте под тяхната елха! Празниците се задават и Jenite.bg искат да ви направят част от тяхния Коледен календар, който осъществяват за втора поредна година, след успеха на миналогодишния. Подготвили са за вас игри с награди, които ще направят всеки ден до Коледа незабравим.

Как да участвате? Просто следете Instagram профилът им от 1-ви до 25-ти декември, където ще публикуват нова игра всяка сутрин. Разнообразието от подаръци под елхата на Jenite.bg включва козметика, книги, аксесоари и още много специални изненади. И най-доброто - може да участвате във всички публикувани игри, с неограничен брой коментари, за по-голям шанс за печалба. Не забравяйте, че всеки giveaway ще продължава цяла седмица!

Последвайте Jenite.bg в Instagram, за да не изпуснете нито една от игрите в тазгодишния коледен календар. Споделете този магичен момент с приятелите си в социалните мрежи, защото коледните подаръци трябва да се споделят!

Успех на всички и нека коледният дух бъде с вас през целия месец декември!

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници