Фронтменът на Iron Maiden се ожени за доста по-млада фитнес инструкторка

Фронтменът на Iron Maiden се ожени за доста по-млада фитнес инструкторка
A A+ A++ A

65-годишната рокзвезда Брус Дикинсън се среща от две години с 48-годишната френска фитнес инструкторка Леана Долчи и според Kerrang те вече са сключили брак, след като фронтменът на Iron Maiden разкри, че разделя времето си между Лондон и Париж.

Той сподели пред изданието: "Разхождам се наоколо и всичко ми се струва малко бохемско, малко екзотично. Все още обичам Лондон, но е малко по-различно, когато пристигнеш тук".

Звездата на Iron Maiden първоначално е женен за Джейн Дикинсън от 1983 до 1987 г., а след това за покойната Пади Боудън - от 1990 до 2019 г.

Хитмейкърът на "Aces High" за първи път разкри, че двамата с Лиана са сгодени, докато промотираше солов концерт в босненската столица Сараево през март, когато я нарече своя "годеница".

В интервю за телевизионния канал N1 на Босна и Херцеговина Брус сподели: "Годеницата ми идва. Тя никога не е била тук. Тя е французойка. И аз идвах преди. Надявах се, че ще мога да кажа: "Добре, ето я . Ние дойдохме тук. Надявам се, че тя ще има малко време да разгледа града. И не само лошите части - да види прекрасните кътчета на Сараево".

#Брус Дикинсън #Iron Maiden

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници