Сватбени камбанки за шеф Таралежков! Ще се омъжва за тъмнокожия си приятел в Англия

Сватбени камбанки за шеф Таралежков! Ще се омъжва за тъмнокожия си приятел в Англия
A A+ A++ A

Новата звезда от шоуто на Би Ти Ви „Мастършеф” – Александър Таралежков, не крие от най-близките си, че е гей, който се готви за сватба с тъмнокож мъж. Това подшушнаха пред „Уикенд” отлично запознати източници от шоусредите. Синеокият готвач отдавна имал сериозна връзка с преуспяващ брокер. Двамата живеели заедно в Англия.

Още с първите си появи в „Мастършеф” Александър Таралежков направи много добро впечатление на зрителите не само с уменията си в кухнята, но и с позитивното си отношение към участниците в шоуто, както и с чувството си за хумор. Много от представителките на нежния пол се впечатлиха и от сините му очи и интересен стил на обличане. Те обаче нямат никакъв шанс с младия кулинар, тъй като той няма интерес към връзки с жени.

Таралежков бил неприкрит хомосексуалист, който живеел с мъж на острова. Двама отначало делели общо жилище в Лондон, но малко преди пандемията се преместили в близкото графство Кент, на морския бряг. Били образцова модерна двойка – с успешни кариери, идеален външен вид, отношение към добрата храна и поддържащи перфектна форма с фитнес. Приятелят на Александър отдавна го натискал и за сватба – в Англия браковете между хомосексуални са разрешени. Двойката се канела скоро да узакони своята връзка, твърдят източниците на „Уикенд”.

Александър Таралежков живее в Англия вече повече от 15 години. Мести се там като студент, за да учи продуктов дизайн. Бързо се издига в тази професионална област, но същевременно започва да проучва и различни национални кухни. Постепенно се увлича по готвенето, а в разгара на пандемията създава и собствен ресторант. Едновременно с това започва да се изявява с кулинарна рубрика в популярния вестник „Гардиън”. Благодарение на шоуто на Би Ти Ви, сега той е звезда и в България. Зрителите масово споделят мнение, че е най-симпатичният в новото жури на кулинарния формат. Много от тях са дами, за които не е ясно дали подозират, че живее с мъж и се гласи за еднополов брак. На всички обаче им правят впечатление странните бижута, с които готвещият дизайнер се появява пред камерите. Той редовно се кичи с дебели синджири около врата, носи брошки, перли, обички с висулки, пръстени с огромни цветни камъни и се облича изключително екстравагантно, а веднъж дори се появи в ефир с шотландска пола, което хетеросексуалните мъже рядко си позволяват.

Шеф Таралежков не крие сексуалните си вкусове, но изрично е бил помолен от продуцентите на „Масършеф” да не коментира публично тази тема в България.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници