Майката на момиченцето, открито в кокошарник: Беше наказана за малко, никога не е спала там

Майката на момиченцето, открито в кокошарник: Беше наказана за малко, никога не е спала там
A A+ A++ A

Майката на момиченцето, открито в бивш кокошарник твърди, че детето не е жертва на насилие и не е спяло в пристройката сред мишки и паяци.

Жената заяви, че когато полицията открила дъщеря й там, малката е била наказана, защото тропала по масата и щяла да събуди по-малкото дете в къщата.

„Аз я наказах сутринта. Защото тропаше“, заяви майката на детето, Миглена Иванова пред NOVA.

"Не съм се ядосала. Без агресия ѝ казах: „Хайде мамо, отиди навън!”. И тъкмо щях да ходя да я прибирам, когато виждам полицията, че е дошла. Те я намерили там, действително там има гуми, тя си е постлала и тя е е взела някакво старо одеало и се е завила с него", твърди още Миглена.

Намерението на майката било 7-годишната й дъщеричка да "си помисли малко".

„Тя много лъже. Отива в детската градина, удря се в люлката и отива да каже, че я пребивам. А няма такова нещо“, категорична е жената.

В училището детето разказвало, че спяло в стая с мишки и паяци. Усъмнило ги, че има нещо нередно, след преглед за въшки. „Последният случай, който е дал основание, е при преглед от медицинското лице за паразити. Видели са драскотини, синини. И детето е споделило, че всъщност е било удряно в семейството“, заяви Лорета Колева, началник на Регионалното управление на образованието- Враца.

„Доколкото сме запознати и каквито и познания да имаме по психология - не ни дадоха сигнали, че това дете е подложено на тормоз. Доста противоречива информация ни даваше”, подчерта Дарина Стоянова, директор на ОУ „Христо Ботев“, с. Крушовица.

#кокошка #кокошки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници