В Англия недоумяват: Как може българите да са най-нещастната нация в Европа?!

В Англия недоумяват: Как може българите да са най-нещастната нация в Европа?!
A A+ A++ A

Електронната версия на британския в-к „Метро“ публикува статия от последните данни на Евростат, от които става ясно, че българите са най-нещастната нация в Европа.

От британската редакция на ежедневника не крият изненадата си от резултатите от проучването, уточнявайки, че българите са поставили оценка 5.6 като степен на удовлетвореност от живота си по скалата от 0 до 10.

От изданието не спестяват ласкателствата си по адрес на страната ни, разказвайки за природните богатства като термалните извори, Черноморието, планините, поради което са учудени от ниската оценка, която са поставили сънародниците ни в страната.

Все пак картинката не е толкова мрачна. В България може да се намери изобилие от приятни изживявания. Страната има богата история и е прочута със своите манастири, планини и с виното си. Столицата София пък е пропита с над 2000-годишна история, където може да разгледате наследство от няколко епохи, в т.ч. от Древен Рим, Древна Гърция, Османската империя и от ерата на социализма. В близост до града е и планината Витоша, пишат от британското издание.

#Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници