Седмичен хороскоп до 5 януари 2024 г.

Седмичен хороскоп до 5 януари 2024 г.
A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес шефовете раздават бонуси, някой ще бъде доволен, друг ще се почувства пренебрегнат. Ден на леденото сърце. Приятелските връзки не играят, лъсват реалностите, но вие ще има с какво да се похвалите. Върви програма за издължаване, върнете си дълговете, не прехвърляйте задължения за следващата година. Постарайте се да видите истината в очите, край с кривите сметки. На 30-и се получава по заслуги, вие ще почерпите. Но от 20,20 ч. до 21,25 ч. на 31-ви лесно може да бъдем измамени и излъгани, дебнат ни капани и в социалните мрежи. На 1-ви поемете само една работа или отговорност и я следвайте. От 2-ри бизнесът се активизира, Меркурий тръгва директно и отпушва пазара. На 3-4-ти сте във вихъра на изкушенията. 5-и променя правилата на играта.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луната от Лъв е в конфликт с Уран от вашия знак. Бъдете внимателни с техника и транспорт, не тръгвайте на път неподготвени и неекипирани добре. Вероятни са проблеми и конфликти с близките, които не са съгласни с някои ваши сбирки, пътувания или действия. Ден на леденото сърце, трудно си влизаме в положението не отчитаме нуждите на партньора и децата. 30-и ви вкарва в конфликтни ситуации, отложете пътуванията за утре. В следващите три дни Луната от Дева заедно със Слънце и Плутон от Козирог ще ви изпращат стимулиращи сигнали. Новогодишната ви програма ще се нареди по желания от вас начин с приятни и любими хора на още по приятни места. Меркурий тръгва в директна посока на 2-ри и още на 3-ти правите силен ход. 4-5-и ви носят предимство.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е време да се откажете от илюзиите и да видите ситуацията с други очи. Всеки ще получи това, за което се е постарал или в миналото е неглижирал. Не правете компромиси, за да не ви стоварят всичката работа и отговорност. Някои отношения се вледеняват, децата са ви сърдити, но по-добре така, отколкото да ги мислите и да не знаете къде са. Една илюзия си отива и в любовта. 30-и е ден на преобразяването. Вижте се отстрани и променете подхода. Тенденцията е в следващите три дни да имате проблеми с близките и децата. Дръжте ситуацията изкъсо, за да си нямате неприятности. От 2-ри Меркурий тръгва директно и още на 3-ти може да получите първите предложения за годината. 4-ти е рисков, не поемайте чужда грижа и ангажимент. На 5-и стартирайте нова програма.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес ще се случват събития, които ще ви покажат къде бъркате и къде сметките ви ще излязат криви. Направете си равносметка и не продължавайте с компромисите. Губят тези, които се оставят пасивно на чуждия избор, дори и това да са близките ви хора. И ако отдавна ви се ходи някъде на почивка, убедете партньора и идете по празниците там. Не може само един да командва. 30-и е ден на кривите огледала и кривите сметки, слагате край на една илюзия. На 31-ви до 21,30 ч. са в ход всякакви машинации и мошеничества. След това Новогодишният дух взима превес. На 1-и следвайте само една посока. На 2-ри бизнесът се събужда Меркурий тръгва директно. На 3-4-ти срещате конкуренти, влизате в остри сблъсъци и конфликти. На 5-и следобед късметът ви се връща.

Лъв 22 юли 22 август

Днес Луната от Лъв е в конфликт с Юпитер и Уран от Телец. Някой се опитва да влезе в личната ви територия на влияние, да ви отклони от взетите решения и да наложи своя избор за празниците. Всеки ще получи каквото е заслужил, така че може да се съобразите с тези, които винаги се съобразяват с вас или да не се съобразите с тези, на които никога не може да разчитате за подкрепа. 30-и е ден на преобразяването и на отказа да се гонят химери. На 31-ви до 21,20 ч. са заложени капани, а за някои от тях и вие сте се постарали. На 1-и се стартират реформи на всички нива. От 2-ри Меркурий тръгва в директна посока и стимулира бизнеса на родените около 15-20 август. На 3-ти е време да създадете свой екип, а на 4-ти здраво захапвате кокала. На 5-и следобед сте атакувани.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на признание за труда, за положените усилия и за поетото от вас натоварване през годината. Ще получите по голям бонус, а не само потупване по рамото. Ще се разбере кой на колко е оценен и каква позиция му се готви и предлага за бъдещето. Не отсъствайте от събрания на екипа и от служебните сбирки. Ден на леденото сърце, личните предпочитания не важат пред служебните. 30-и е ден на заслужените награди или порицания. На 31-ви владеете положението и печелите докато другите губят. 1-и ви води към важна цел, а на 2-ри вече може да стартирате отдавна планираното. Меркурий тръгва в директна посока. 3-ти минава под флага на проучването в тила на конкуренцията, печелят знаещите и информираните. 4-ти е рисков, но на 5-и получавате чаканите поръчки и доставки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на равносметка, всеки застава пред своето лично огледало и вижда кривините в отношенията. Вземете решение за промяна в държанието и подхода. Денят може да сложи край на илюзорните ви представи за някои отношения. Започвате сортиране на приятелските връзки, някои ще останат в миналото, а други ще привлечете по-близо до сърцето си. На всеки се дава по заслуги. 30-и е ден на кривите огледала и кривите сметки. На 31-ви всеки лъже другите, но и сам остава излъган. На 1-и се концентрирайте върху най-важното. От 2-ри Меркурий тръгва директно, заставаме на старта на новите инициативи. 3-ти е ден за проучване, подновете връзки с екипи и треньори, сменете фитнеса. На 4-ти влизате в битки на интереси, а на 5-и започвате важни промени.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес ще ви е трудно, Луната от Лъв и планетите от Телец влизат в конфликт със Слънцето ви. Егото ви не е защитено и вероятно ще бъде накърнено от нечии претенции и изисквания. Ще се почувствате по някакъв начин ограбени и ощетени, необгрижени и използвани. Но това ще бъде само моментно усещане, още утре ще се „оперите”, ще доминирате и определяте правилата. На 30-и плащате чужди сметки, а вашите се объркват. На 31-ви ограничете поръчки и плащания. Новогодишната вечер е ведра и спокойна. 1-и ви води към важна за вас цел и дестинация. На 2-ри правите първите успешни контакти, Меркурий тръгва директно и стимулира бизнеса. 3-ти е ден за среща с настоящи и бъдещи партньори, правят се проучвания. 4-ти е рисков, а на 5-и дърпате конците.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не отсъствайте от служебните купони, днес се раздават наградите, някой може да отмъкне вашата. Не се правят компромиси, така че всеки трябва да бъде на точното място в точното време, ако иска сметките му да са точни. Оставете другите да ви подражават, а вие изкажете собственото си мнение и настоявайте нещата да се случат както сте ги уговорили и планирали. Край с илюзиите. На 30-и чакайте награди, някой получава и повишение. 31-ви е рисков, особено за пазаруващите в последния момент. Паяците дебнат в мрежата, всичко ще ви излезе от скъпо, по-скъпо. Денят е неблагоприятен за обвързване. До 3-ти Луната от Дева е в конфликт с планетите в Стрелец и Риби. Всичко може да се обърка в неподходящ момент. Не замествайте колега. 4-5-и са дни на битки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизате в период на преобразяване, на промени в отношенията, изискванията и нагласите за празника. Децата са пораснали, родителите са остарели. Тази Нова година няма да е като другите, ще сте заети с непредвидени, но приятни задачи, програмата ви ще се промени в движение, но ще имате и щастливи моменти на награди и успехи. В следващите три дни вие ще командвате парада. 30-и е ден на леденото сърце, трудно е да се разбере другата гледна точка. От 31-ви Луната навлиза в Дева, а вие навлизате в силен и успешен тридневен период. Празниците ви носят радост, разтоварващи моменти и уреждане на отдавна планирани неща. На 3-ти изчакайте с инициативите. От 4-ти Марс навлиза в Козирог и ви активизира максимално. Но на 5-и не прекалявайте с натиска.

Водолей 21 януари – 18-и февруари

Днес в хороскопа ви действа кармичен кръст. Ще ви дърпат приятели и близки в различни посоки. Ще се наложи на някой да откажете. Бъдете максимално дипломатични, ден на леденото сърце. Сами може да получите откази или да не бъдете поканени на местата, където очаквате. Не зацикляйте, не тръгвайте неподготвени на път и си спестете неприятните обяснения и разговори. На 30-и Луната от Лъв и планетите в Телец ви мътят водата, не си правете планове. На 31-ви паяците дебнат в социалните мрежи, не правете големи покупки. На 1-и постигате отдавна мечтана цел. От 2-ри Меркурий тръгва директно, стартирайте нови проекти и начинания. На 3-ти получавате информация преди другите и това помага да си спестите проблеми на 4-ти. От 5-и старото си отива.

Риби 19 февруари – 20 март

Днес ще бъдете похвалени и поощрени, някои ще бъдат наградени за колективни и лични изяви. Насърчава се активното и творческо мислене. Слагате край на една илюзия и вече мислите доста по-реалистично. В този ден е важно да си изчистим сметките, да се издължим и финализираме поет ангажимент. Нищо важно да не се оставя за следващите три дни. Ако ще пътувате нека е днес. 30-и ви носи предложения и награди, благодарете и продължете. На 31-ви лесно се попада в мрежите на мошениците. До 2-ри Луната ще ви гледа в опозиция от Дева, някои ангажименти пречат на приятните ви срещи и моменти. От 3-ти започват да се реализират премислени и претеглени проекти. Ден на тайното знание, печелят добре информираните. 4-ти е ден на сблъсъци на апетити. 5-и ви отваря нови хоризонти.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници