Как политическите лидери ни поздравиха за Новата година

Как политическите лидери ни поздравиха за Новата година
A A+ A++ A

"Нека 2024 година бъде стабилна и сигурна за България". С това лаконично пожелание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към последователите си във Фейсбук навръх Нова година.

За разлика от него съпредседатеят на ПП Кирил Петков пусна огромен пост, с който да се похвали за постигнатото.

"Положихме основите за истинска дълбока реформа в правосъдната система, която от години не се случваше", отбелязва Петков и изтъква, че вчера страната ни е станала пълноправен член на Шенген, който трябва да изпълни условия, еднакви за всички останали държави от Съюза.

"Колко хубаво е, че едното от тези условия, е Европа и Фронтекс да увеличи значително присъствието си с охраната на границата, а Европейската комисия да ни даде още средства, за да си укрепим границата, така че да пази по-добре от мигранти", посочва Петков и добавя, че тази допълнителна интеграция на България към Европа не е добра новина за Путин, който по думите му все повече изпуска влиянието си в България.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова също не забрави съпартийците си и пусна видео обръщение на своята фейсбук страница. Тя отбелязва, че заедно изпращаме една година, богата на събития, с много предизвикателства.

"Знам, че беше трудна за всеки един от нас, но вярвам, че 2024 г. ще е по-добра за България. Нека я посрещнем с нова надежда за добро и благоденствие. Пожелавам да спрат войните и светът да се успокои, да няма болести, всеки човек да се реализира в живота си и да се чувства удовлетворен от това.

Нека обичаме семействата си, уважаваме близките си – да забравим разделението и омразата и заедно да градим България напред. Нека да е честита, мирна, здрава и благодатна за България и за всеки един от нас Новата 2024 г. ", заявява Нинова.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пък пожела на всички българи сила и разум, "за да можем заедно да победим най-големите изконни врагове на нашия народ - глупостта и волското търпение".

"Никога не забравяйте, че най-големият ни приятел и враг едновременно е самият наш народ - със своите изключителни качества и унищожителен нихилизъм едновременно!

От нас, които искаме да водим нашия народ, се изискват две много прости неща - умението да извадим най-доброто от него и личен пример в ежедневната борба за осъществяването на това! Аз горещо вярвам в бъдещето на свободна, независима, обединена и Велика България! Повярвайте и вие, за да живее България!", заявява Костадинов.




#политически лидери #Нова година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници