Садист обеси кученце на тръба стопанката му Ренета не е на себе си

Садист обеси кученце на тръба стопанката му Ренета не е на себе си
A A+ A++ A

Садисти обесиха малко кученце в село Еленино, област Стара Загора. Стопанката му Ренета Петрова едва не се разплака пред Нова телевизия докато разказваше как минути преди настъпването на 2024-та е намерила домашният си любимец със сезал на врата, увиснал на водопроводна тръба в края на улицата. Така вместо да се радва, тя посрещнала Новата година, обляна в сълзи.

Това е поредното зверство срещу животно, възкликна водещата на „Здравей, България“ Мира Иванова, а кореспондентът Георги Манев добави, че става въпрос за необяснима жестокост.

10-годишната Лора е избягала от своя дом заради гърмежите в последните минути на 2023-та.

„От братовчед ми разбрах, че животното е избягало, докато е посрещал гости. Веднага започнах да го търся. Открих го в края на едната улица – проснато на земята. Никога не е ходило там. Изпитах неописуем ужас като го видях. Не мога да си представя кой би направил такова нещо. Кученцето ми беше малко и добро, никога не е нападало хора”, разказа жената.

„Не мога да си представя защо са обесили Лора. С никого не сме се карали. Кучето е малко и не може да навреди на друго животно. Не мога да си представя как са го хванали. То се страхува и бяга. Сигурно са го притиснали някъде или двама души са я гонили“, споделя Рени.

„От полицията казаха, че ще разпитат който могат и ще направят всичко възможно, за да хванат убиеца. Може извършителите да са хората, които живеят в къщата, но е възможно и да е някой друг, който е искал да им навреди“, добавя тя.

Не мисля, че е възможно някой да обеси животно и да го остави пред дома им показно на улицата пред всички, каза още младата жена.

„Серия от такива извратени насилници бяха наказани през последните години. Надявам се и този да е поредният в тази група“, сподели пък Мира Иванова.

#куче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници