Вълча луна в Козирог утре: Не правете тези неща, за да не съжалявате жестоко

Вълча луна в Козирог утре:  Не правете тези неща, за да не съжалявате жестоко

Pixabay

A A+ A++ A

На 11 януари ни очаква първото за годината пълнолуние в знака Козирог, наричано Вълча луна.

1 януари обещава да вдъхне в живота ни енергията на новото начало и да даде на природата сила за промяна. В астрологията този ден традиционно се свързва с прераждането и трансформацията.

Като цяло периодът благоприятства и човешката активност – интелектуална и физическа, тъй като по това време издръжливостта ни се повишава.

Терминът "вълча" се свързва с традициите на много индиански племена, които дават специални имена на луната в зависимост от активността на дивата природа в определен момент. Тъй като през януари вълците често излизат на лов и воят им става по-силен, януарската луна е наречена "Вълча".

Символиката на вълчата енергия включва сила, издръжливост и предпазливост – качества, които могат да бъдат много полезни по време на пълнолуние.

Енергията на Козирога: издръжливост и устойчивост

Козирогът, като зодиакален знак, се свързва с отговорност, постоянство и желание за постигане на цели. Магията на Вълчата луна в Козирог ще подчертае тези качества, давайки ви възможност да проявите издръжливост и постоянство в постигането на целите си.

Това може да бъде и период на размисъл и стратегическо планиране, което ще ви помогне да проправите пътя към бъдещ успех.

Препоръки за 11 януари: какво трябва и какво не трябва да се прави

Какво може да се прави

Използвайте енергията на Козирога за стратегическо планиране. Поставете си ясни цели и разработете стъпки за постигането им. Това време е перфектно за сключване на договори и сделки.

Необходимо е да подредите и финансите си - да пресметнете спестяванията си, да направите първоначална вноска, да планирате голяма придобивка. Важно е да не пестите пари и да не съжалявате за покупките. Всичко трябва да носи радост и перспектива.

Възползвайте се от подкрепата на вълчата енергия и за физическа активност. Особено полезни ще са спортът и разходките на чист въздух.

Важно е да се погрижите за здравето си, включително и за психическото.

Като цяло пълнолунието е изключително подходящо време за прочистване на тялото и душата. Следователно всичко, което е болезнено, трябва да бъде оставено в миналото. Специалната енергия на Вълчата луна ще ви помогне да продължите напред.

Практикуването на медитация ще ви помогне да укрепите вътрешната си устойчивост и фокусираност.

Какво да избягвате

Избягвайте да взимате прибързани решения. Вълчата луна в Козирог предполага дългосрочно планиране.

Не се претоварвайте с работа, избягвайте тежки физически натоварвания. Не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Всеки, който заради мързел пропусне възможността да промени живота си по време на Вълчата луна, ще получи нова порция проблеми и неуспехи.

В същото време в никакъв случай не трябва да прехвърляте задачите си на околните (както и да прехвърляте вина на ближния). Направите ли го, ще плащате солено в близко бъдеще.

През този период не трябва да се отказва внимание на представител на противоположния пол (освен ако няма обективни причини за това).

Енергията на Вълчата луна в Козирог е уникална възможност да намерите сила и посока в началото на годината. Използвайте този период, за да затвърдите целите си и да поддържате постоянство в постигането на това, което искате, пише jenata.blitz.bg.

#пълнолуние #Вълча луна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници