ТОП 70 на българските знаменитости: Рачков по-значим от Лили Иванова според класация на родния "Forbes

ТОП 70 на българските знаменитости:  Рачков по-значим от Лили Иванова според класация на родния "Forbes

Колаж: БЛИЦ

A A+ A++ A

Димитър Рачков заема 10 място сред българските знаменитости в традиционната вече класация на родния ВИП в българското издание на списание "Forbes".

Снимки и колаж: forbesbulgaria.com

Веднага след него, на 11 място е класирана Лили Иванова. Миналата година в същата класация тя бе чак по номер 13, така че се изчаква с две места напред, но въпреки това не може стигне Любо Киров, който пак е първи сред певците и е на престижното 9 място. "Forbes" очевидно са луди фенове на изпълнителя, защото по традиция той винаги е №1 сред певците. Миро му диша прахта чак на 30 място, веднага след него са Дара и Орлин Павлов. Единствените двама чалгари в престижния списък са Азис на 18 място и Галена на 34, като тя бележи спад с 9 пункта.

За първи път Герасим Георгиев-Геро влиза в престижния списък под №15. След него остават водещите на "Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Стоянов, поставени на 24 и 25 място, въпреки рекордните рейтинги на предаването, което водят. Едно място пред тях е Михаил Билалов, който се сбогува със "Стани богат". 26 -ото място е за водещата на "Преди обед" Деси Стоянова. Бившият екранен партньор на брюнетката Александър Кадиев се е сгромолясал на 66 място. Липсват изненади при продуцентите-там винаги първи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, този път класирани на 6 и 7 място, осми пък е Маги Халваджиян. Миналата година тримата пак вървяха комплект.

Иво Аръков, който вече не е водещ при Радост Драганова в предаването "Животът по действителен случай", е на 67 позиция, веднага след Кадиев, но е представен като "екранната половинка на Алекс Сърчаджиева". Тя е на 49 място. Първи абсолютно заслужено е писателят Георги Господинов, на втори и трето място са спортисти-Григор Димитров и Христо Стоичков. Единствената синоптичка в списъка е Натали Трифонова на 64 място, с три места напред в сравнение с миналогодишната класация.

Цялата класация на FORBS можете да видите ТУК

#"Форбс" #класация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници