Лили Иванова плаща рекордна сметка за парно

Лили Иванова плаща рекордна сметка за парно

фейсбук

A A+ A++ A

Рекордните 10 хиляди лева за парно плаща за отоплителен сезон примата на българската естрада Лили Иванова.

Нейни съседи от престижната кооперация на столичната ул. "Оборище“, в която тя от десетилетия живее, издават, че месечните й фактури варирали между 1000 и 2000 лева в зависимост от температурите навън. Певицата се топлела плътно от октомври до април. Всички радиатори в мезонета й работели на пълни обороти, а за да се чувства комфортно у дома, където звездата прекарва повечето си време, не правела никакви икономии.

Жилището на Лили, намиращо се на пъпа на София, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляеми мазе и гараж, както и тераса, която тя ползва като частна спа зона. Певицата биела по сметки всички свои комшии, защото е почти непрекъснато затворена в дома си.

Заради възрастта и ниското телесно тегло открай време на певицата непрекъснато й било студено и не можела да си позволи да икономисва от топлина, нищо че сметките хич не й се нравели. Макар Вечната Амбър да е сред родните звезди милионери отдавна, тя е пословична със своята пестеливост. Единствено се отпускала на тема шопинг. За дрехи, обувки и аксесоари пръстите и били широки и портфейлът вечно отворен.

Лили плащала чинно сметките си ежемесечно, като тези задължения е доверила наличния си асистент, който движи всичките й дела. Тя вече не си позволявала да просрочва задължения, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на "Топлофикация“ и да стане за смях.

Преди години се разбра, че певицата милионерка е натрупала сметки в размер на над 7 бона и не била изряден платец на топлинното дружество, пише "Ретро“. След случката си взела поука и повече не си позволявала подобни издънки.

#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници