Борисов: Много, много далеч сме от ротацията

Борисов: Много, много далеч сме от ротацията

БТА

A A+ A++ A

Много, много далече сче от ротацията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той разказа, че няма лидерски срещи от доста време и обясни, че са ги отдалечили от ротацията "многого приказки от колегите, които не спират всеки ден. Чертаят червени линии и обясняват колко са хубави".

Решението ня решението е каквото се разберат Денков и Габриел. Нашите депутати не са пионки, за да гласуват по някакъв начин. Когато дойдат Денков и Габриел и ни убедят, че трябва да гласуваме, ще гласуваме, допълни лидерът на ГЕРБ.

Според него датата 6 март не е задължителна,.ротацията можело да е на 10 или 15 март например. А запитан за това, че Денков категорично е казал, че.ротацията е на 6 март и тогава подава оставка, каза: А какво ще стане, ако не му я гласуваме?

Запитан дали все пак има вероятна дата за ротацията, Борисов отговори: Около 6 март.

Днес Денков и Габриел са заедно в Мюнхен и ще използват времето да си говорят. Правят си анализи, изслушват министри. Ние не участваме в това, отсече Борисов.

Една некоалиция,сглобкаа, както искате я наричайте, изисква много високо ниво на политическа култура. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил подкрепата, логично е по важни въпроси да информираш тази партия. Това не е направено, обясни още лидерът на ГЕРБ. Въобще не коментирам дали е правилно. Но една такава система работи по този начин, допълни.той.

Ако Габриел и Денков намерят изход от ситуацията, ще подкрепим. Ако някой си мисли, че с 30 депутата ще извива ръцете на 69, това няма да се случи, категоричен бе Борисов.

Аз нищо не.настоявам, в момента сме оставили едни хора да се учат да управляват. Нищо не се прави и строи, пълен застой във.всимко, само едни розови фрази, а като гледам по телевизията - скандал след скандал, каза още Борисов. И допълни, че е дал позкрепа в името на доброто на страната. Аз съм човек оптимист, може и да се научат някога, допълни той.

Зацелязвам страховит приалятелски огън по Асен Василев от неговите хора.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници