Стоян Михалев: Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет

Стоян Михалев: Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет

БНТ

A A+ A++ A

"Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет. След като веднъж Николай Денков и Мария Габриел се разбраха преди 9 месеца, трябва да ги оставим пак да се разберат, за да може да се случи ротацията и да продължим нататък по следващите приоритети. Трябва да има добра управленска програма, която да бъде следвана и зад нея да бъде това парламентарно мнозинство в паралемента. Важно е какво ще влезе в нея", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Стоян Михалев от ПП-ДБ.

По думите му трябва да се приключи с всякакви плаващи мнозинства.

По много теми се оказва, че трябва време на нашите партньори в парламентарното мнозинство да вземат решение, допълни той.

Смъртта на Алексей Навални Стоян Михалев коментира така: Ако някой вярва, че ако Путин завземе Украйна и с това всичко ще приключи и думите му, че няма да нападне Полша са искрени и честни, се лъже, от това спирка няма да има, това е заблуда и всички ще платим цената. Руският културен център е пропагандно гнездо и развива шпионска дейност. Задал съм въпрос към външния министър и очакваме отговор.

По думите му той трябва да бъде затворен.

"Важно е конституционната реформа да бъде направена", каза още Стоян Михалев.

#Стоян Михалев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници