Новият „Ерген“ на България Алек Младенов посреща 26 очарователни дами в имението на любовта

Новият „Ерген“ на България Алек Младенов посреща 26 очарователни дами в имението на любовта

бТВ

A A+ A++ A

С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, тази вечер (21 февруари) най-романтичното риалити в българския ефир – „Ергенът“ – се завръща по bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика, динамика и забавление.

Тази седмица – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV – новият „ерген“ на България – бизнесменът Алек Младенов, ще посрещне 26 ослепителни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – източния пристан на Гърция и перлата на Егейско море – митичния остров Родос.

Освен че са чаровни, възхитителни и предизвикателни, момичетата, които ще прекрачат прага на имението, за да попаднат в компанията на Алек Младенов и вълшебната обстановка на един истински средиземноморски рай, са доказали себе си със своите постижения, житейски преживявания и лични истории.

Професиите им са разнообразни и интригуващи – сред тях има действаща пожарникарка, фолк певица, актриса, фармацевт, стюардеса, юрист, DJ, HR специалист, спортен мениджър в БФС, училищен психолог, финансов директор, сценаристка, състезателка по борба, национална шампионка по плуване, както и бивша служителка на Централния софийски затвор. В първата „Церемония на Розата“, която ще се състои още тази седмица, за една от тях, обаче, няма да остане цвете и ще трябва да напусне имението на любовта завинаги.

Показаха част от участничките в "Ергенът"

„За мен „Ергенът“ е възможност да опозная себе си и да намеря това, което търся. Искам да срещна жената на живота си, с която заедно да създадем едно красиво и голямо семейство. Тя трябва да е спонтанна, освободена, уверена и влюбена в живота. Нямам модел – просто трябва да я усетя. Аз съм безобразен романтик – ако намеря правилното момиче, се чувствам като в облаците – свободен и силен, а когато се влюбя, съм готов да дам живота си за човека, когото обичам. Влизам абсолютно чист за това, което ме очаква. Готов съм за едно ново начало!“, споделя Алек непосредствено преди запознанството си с дамите, с които ще споделя ежедневието си в следващите три месеца.

Момичетата също не крият вълнението си преди срещата си с новия „ерген“ на България: „Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, но мисля, че Алек промени това!“; „Виждала съм и други красиви мъже, но в Алек има нещо вълшебно“; „Просто няма такъв мъж!“; „Не, не съм влюбена – аз съм ужасно влюбена!“; „Алек направо ме омагьоса – загубена съм!“; „Той е мъжът на живота ми!“…

Сезон 3 на „Ергенът“ отново ще бъде съпътстван със свое дигитално продължение, което с новата си концепция обещава да прикове вниманието на онлайн аудиторията и феновете на шоуто. Негов автор и водещ е Наум Шопов, който ще споделя кадри и истории от невероятната и красива снимачна локация и ще проследи историите на новите герои в романтичното риалити. Специалните дигитални епизоди ще се излъчват на страницата на предаването и на платформата btvplus.bg. В тях, освен че ще открехва вратата за феновете към всичко най-интересно в имението, Наум ще предложи и първа среща с дамата, отпаднала по време на „Церемонията на Розата“. Всяка от тях ще споделя от първо лице своите емоции и страхове, ще разкрива тайни от къщата, както и впечатленията си от случващото се там.

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници