Ще се справи ли "Сакраменто Кингс" без Везенков?

Ще се справи ли "Сакраменто Кингс" без Везенков?

БТА

A A+ A++ A

Баскетболните емоции в НБА се завръщат този петък. В ранното утро от 05:00 часа българско време "Сакраменто Кингс", където играе родната звезда Александър Везенков, приема тима на "Сан Антонио Спърс". Срещата ще се излъчва пряко в ефира на Диема Спорт 3. Разнообразни възможности за залози и коефициенти за всички 12 мача от програмата може да откриете на efbet.com в секция “Баскетбол“.

За наше съжаление, контузията на Везенков в глезена се усложни и той ще се лекува още 4 седмици. Крилото има трета степен луксация на глезена със сериозно разтегнати връзки след инцидент по време на тренировка. Така очакванията са най-полезният играч в Евролигата за миналия сезон да се завърне обратно в игра за последните мачове на тима си от редовния сезон, ако всичко бъде наред с възстановяването му. Той не игра и в предишната среща на тима си, когато "Сакраменто Кингс" спечелиха гостуването си на "Денвър Нъгетс" със 102:98.

Сега "кралете" отново са считани за голям фаворит. Коефициентът им за краен победител (включително продължения) е 1.25*. Ставката за успех на "Сан Антонио Спърс" е 4.25*.

"Сакраменто" все още имат шансове за директно класиране на 1/8-финалите в плейофите след края на редовния сезон, тъй като се намират на осмо място в Западната конференция с баланс от 31 победи и 23 загуби, а шестите "Финикс Сънс" не са с много по-добър баланс (33-22). Петъчният им съперник "Спърс" е твърдо на последното 15-то място в Западната конференция с баланс от 11 победи и цели 44 поражения.

В отсъствието на Везенков треньорът Майк Браун ще заложи на крилата Кийгън Мъри и Харисън Барнс, център ще е Домантас Сабонис, а гард - Кевин Хъртър. От звездата на отбора Ди'Аарън Фокс ще се очаква отново да ниже най-много точки.

"Сакраменто" да спечели първото полувреме и мача носи коефициент 1.32*. Първото полувреме да е за "Спърс", а крайният резултат за "кралете" - 5.20*. Равенство в редовното време се котира с коефициент 18.00*. Победа за "Сакраменто Кингс" с Хендикап -20.5 се равнява на 5.40*, а при Хендикап -14.5 ставката е 2.95*. Може да заложите и на това кой от двата отбора първи ще стигне до 30 точки в мача: "САК Кингс" - 1.49*; "СА Спърс" - 2.65*. Също така може да познаете общия брой точки в мача: Нечетен - 1.85*; Четен - 1.86*.

През изминалия уикенд се проведе и Мачът на звездите в НБА. Гардът на Милуоки Бъкс Деймиън Лилард вкара 39 точки, като цели 11 пъти стреля успешно от зоната за три точки. Така той осигури победата на отбора на Източната конференция над Западната с 211:186 в Мача на звездите. 33-годишният Лилард беше избран и за Играч на мача, който се проведе в Индианаполис. Тимът на Източната конференция постави и абсолютен рекорд по отбелязани точки от един отбор в Мача на звездите. Сегашните 211 свалиха от първото място постижението на водения от Кобе Брайънт тим на Западната конференция, който вкара 196 през 2016 година.

В секцията “Дългосрочни събития“ на efbet откриваме, че фаворит за победител в НБА този сезон е тимът на "Бостън Селтикс" с коефициент 3.65*, следван от "Денвър Нъгетс" с 5.60* и "Лос Анджелис Клипърс" с 6.40*. Шансовете на "Сакраменто Кингс" да вдигне титлата са оценени със ставка 70.00*, а да победи в Западната конференция - 30.00*.

#Александър Везенков #Везенков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници