Ергенът Виктор: Не искам мекотело до себе си

Ергенът Виктор: Не искам мекотело до себе си

стоп кадър

A A+ A++ A

"Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си. Но понякога много ме дразни, че постоянно ми се лепят всякакви жени и очакват да ги приветствам", обяснява Виктор Стоянов. Бившата му приятелка Мария била точно жена със силен характер, но той злоупотребил с нейното търпение. С днешна дата си я иска обратно, но тя пък не го ще.

Иначе Виктор, който в момента участва в шоуто на Би Ти Ви - Dancing Stars се радва, че е известен и хората го разпознават, но има нещо, което пак не му допада. "Често се опитват да ме снимат без мое разрешение. По-добре елате и ме питайте, никога не отказвам снимки на феновете си, но недейте да го правите тайно и да си мислите, че не ви виждам", мрънка отново Стоянов, предаде "България Днес".

"Мнозина ме мислят за лош човек, за надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам. Но аз не съм такъв, чувствителен съм", казва Виктор, който смята, че най-добре го познават приятелите му.

#Виктор Станчев #Виктор Стоянов - Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници