ВМРО: Снощи български младежи са били нападнати от араби в центъра на София. Задържани ли са агресорите?

ВМРО: Снощи български младежи са били нападнати от араби в центъра на София. Задържани ли са агресорите?

ВМРО

A A+ A++ A

СДВР да даде информация, а не да следва криворазбрана политическа коректност

Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. „Витоша“ в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което „партньорите“ от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка.

ВМРО изисква информация от СДВР и Столична община регистриран ли е инцидентът и издирват ли се нападателите.

ВМРО настоява цялата информация по случая да бъде огласена и да се предприеме бързо разследване. Ще следим случая внимателно, за да не бъде покрит и потулен заради криворазбрана политическа коректност.

Напомняме, че през декември миналата година общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера алармира за нападения от мигранти в центъра на София. Съветникът все още очаква отговори от органите на МВР.

ВМРО от години призовава и работи активно за нулева миграция и центровете за мигранти в София да станат от затворен тип. Многократно сме внасяли законодателни промени в НС и в общинските съвети по места, където има проблеми с настанените мигранти. Няма логика и не е отговорно към българските граждани хора с реално неустановена самоличност, съответно с пълна неяснота за техните досиета на местата, от които твърдят, че идват, да ходят безконтролно и да вандалстват на българска територия.

Припомняме Ви вече стотиците случаи на пребити, ограбени и изнасилени от мигранти хора в София и страната. И съвсем пресния случай с премазаните полицаи в Бургас от автобус пълен и шофиран от нелегални мигранти. При последния даже се установи, че шофьорът е бил настанен в един от центровете в страната и просто си е излязъл и си е каналджийствал, защото може! Защото в тези места за настаняване реален контрол няма и тези хора освен, че се колят помежду си най-нагло „колят и бесят“ из цялата страна.

Това трябва да спре!

Още по-притеснителен е фактът, че след фейк-Шенген-а, който ни докара сглобката, договорен с неясни условия, от Австрия вече започнаха да ни връщат хора, определени като „опасни“ - с реални или висящи присъди за престъпления извършени там. Това е процедура по порочното Дъблинско споразумение, което категорично не допускахме да бъде прилагано, докато Красимир Каракачанов беше силов вицепремиер.

#ВМРО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници